2777
2789
عزیزم داروهایی که برای آلرژیش داده شده رو استفاده کنید اسپری یا دارو استنشاقی برای حالتای شبه آسم ند ...

چرا داده الان خوبه تو سرما خوردکی اینجوری میشه من سریع میبرمش پیش دکترش گاهی حتی مجبوریم هیدروکورتیزون بزنه دوست ندارم انقدر کورتون بزنه دارم میمیرم از نکرلنی هر کاری دکتر گفته کردم چرا کنترل نمیشه یعنی هیچ جوری نمیشه پیشگیری کرد؟تو رو خدا اگر تجربه ای دارین بگین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

9 سالشه آلرژی باعث شد لوزه هاش بزرگ بشن مجبور شدم پارسال عملش کنم گاهی هم مجبور میشه به خاطر اسم آلر ...

پسرتون بی حال هم میشه وقتی تنفسش تند میشه؟؟؟خورش میگه حس تنگی نفس دارم؟؟بیشتر تو خواب مشخصه؟؟؟تا خالا اکسیژن خونشو چک کردین تو اون حالت؟؟قفسه ی سینش تند تند بالاو پایین میشه؟؟

اللن خوبه تو بعضی از سرما خوردگی هاش اونجوری میشه

خب اون طبیعیه. چون مقداری ریه درگیر میشه البته اگر زیاد شد باید حتما زیر نظر دکتر باشه. 

قاعده و قله ریه اش رو بادکش گرم بندازید خوب میشه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
پسرتون بی حال هم میشه وقتی تنفسش تند میشه؟؟؟خورش میگه حس تنگی نفس دارم؟؟بیشتر تو خواب مشخصه؟؟؟تا خال ...

اره همین هفته پیش مریض شد ولی تب کرده بود بردم دکتر اکسیژن خونش خوب بود تبش هم پایین اومد ولی تو خواب تند تند نفس می‌کشید ولی فقط یک شب اینطوری بود از فرداش خوب شد

خب اون طبیعیه. چون مقداری ریه درگیر میشه البته اگر زیاد شد باید حتما زیر نظر دکتر باشه. قاعده و قله ...

خه اکسیژن خونش میاد پایین خیلی میترسم بچه یکمم بی حال و خوابالو میشه بردم طب سنتی گفت ببر بادکش اما ترسیدم تو نت نوشته عوارض داره بادکش نمیدونم چه کار کنم

خب اون طبیعیه. چون مقداری ریه درگیر میشه البته اگر زیاد شد باید حتما زیر نظر دکتر باشه. قاعده و قله ...

خه اکسیژن خونش میاد پایین خیلی میترسم بچه یکمم بی حال و خوابالو میشه بردم طب سنتی گفت ببر بادکش اما ترسیدم تو نت نوشته عوارض داره بادکش نمیدونم چه کار کنم

اره همین هفته پیش مریض شد ولی تب کرده بود بردم دکتر اکسیژن خونش خوب بود تبش هم پایین اومد ولی تو خوا ...

سر منم یک شبه اما اکسبژنش میاد پایین اکسیژن بچتون یاوتونه چند بود؟؟؟

چرا داده الان خوبه تو سرما خوردکی اینجوری میشه من سریع میبرمش پیش دکترش گاهی حتی مجبوریم هیدروکورتیز ...

پس مال شما خیلی شدیده که مجبور می‌شوید هیدروکورتیزون بزنید برای بچه من فقط بعضی وقت ها که یچسرفه زیاد می‌کنه و سینش خس خس می‌کنه دکتر اسپری میده با مونته لوکاست و آنتی هیستامین

چرا داده الان خوبه تو سرما خوردکی اینجوری میشه من سریع میبرمش پیش دکترش گاهی حتی مجبوریم هیدروکورتیز ...

اسپری رو استفاده کنه بهتر میشه طبق دستور پزشک عمل کنید

زندگی دو بعده یکی جسم یکی روان وقتی بچه تو این سن اینقدر درگیر باشه رو روانش هم تاثیر میزاره مطمئنا دوز مناسب و سیف میده دکترش

من خودم از ۸ سالگی آلرژی داشتم و کلیییی داروهایی که محتوی کورتون و استروئیدی اند استفاده کردم اینقدر نگران نباش و اگه آلرژن خاصی رو میدونید که محرکه از زندگیش حذف کنید 

الان هم اسپری رو طبق دستور استفاده کن واسش

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
پس مال شما خیلی شدیده که مجبور می‌شوید هیدروکورتیزون بزنید برای بچه من فقط بعضی وقت ها که یچسرفه زیا ...

اره شدید میشه پردنیزولون تا حالا دادن به بچتون؟؟یادتون نیاد اکسیژن خونش چند بود؟؟

اسپری رو استفاده کنه بهتر میشه طبق دستور پزشک عمل کنیدزندگی دو بعده یکی جسم یکی روان وقتی بچه تو این ...

اسپری ارو میزنم بچه کلافه شده بس که دکتر برومش همش میگه چرا من اینجوریم دلم واسش میسوزه کاش خودم اینجوری بودم به هیچ چی الرژی نداره جز همون سرما خوردگی دکتر میگه ریه هاش به ویروس سرماخوردگی واکنش الرژیک نشون میده شما هم افت اکسیژن داشتین تا حالا؟تو سرماخوردگی؟؟

مال ریه س ببر دکتر

همون اول گفتم عزیزم یک سال و نیم تحت نظر فوق تخصص هست من شرایط رو توضیح دادم میشه بخونید اگر راهی برای پیشگیری از این حالت دارین بهم بگین ممنونم

2810