2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا درد داره یا تب داره خودت دوباره تو خونه براش درجه بذار

نه تب نداره بار اولش نیست الرژی داره یک سال و نیمه تحت نظر فوق تخصص آسم و الرژی هزار تا دکتر بردم بازی گاهی اینجوری میشه دارم دق میکنم

تا 40 تا در دقیقه طبیعیه 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
گرفتگی بینی داره؟ عفونت ممکنه داشته باشه دوباره ببرش همون دکتر بهش بگو بدون هزینه مجدد واسه ویزیت با ...

هفت سالشه الرژی داره یک سال ونیمه تحت نظر فوق تخصص هست ولی هنوز گاهی اینجوری میشه دارم دق میکنم

اخه هفت سالشه طبیعیش حدود 18 یا 20 هست 40 خیلی زیاده

هان فکر کردم زیر 4 سال هست. 

چندتاست الان

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
هفت سالشه الرژی داره یک سال ونیمه تحت نظر فوق تخصص هست ولی هنوز گاهی اینجوری میشه دارم دق میکنم

عزیزم داروهایی که برای آلرژیش داده شده رو استفاده کنید اسپری یا دارو استنشاقی برای حالتای شبه آسم نداده بهش؟ عزیزم ممکنه نیاز داشته باشه حتما با دکترش این موضوع رو مطرح کن 

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
دختر منم آلرژی داره ولی موقع سرماخوردگی تند تند نفس میکشه فکر نکنم ربطی به هم داشته باشن

شاید دختر شما از تب باشه اخه از تبم میشه ولی پسر من تب نداره یا شاید یه نیم درجه خفیف دکتر میگه از الرژی هست

2810