2777
2789

بچه های شما هم هر هفته مشق دارن؟ 

هر هفته باید کاردستی درست کنین؟  

چه کارایی تو پیش دو انجام دادن تا الان؟ 

♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش...  فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش...  خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥

مشق که ندارن

گاهی کاردستی دارن مثلا تم دزد دریایی شدن

یا پیرمرد شدن واینا

الانم گعته برگ پاییزی بیارید

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشق که ندارنگاهی کاردستی دارن مثلا تم دزد دریایی شدنیا پیرمرد شدن وایناالانم گعته برگ پاییزی بیارید

والا ما که هر هفته مشق میدن مثل کلاس اول لوحه های کلاس اول رو کار میکنن.  یک صفحه هم میده برا بچه زیاده بنظرم.  

کاردستی هم هر هفته یک واحدکار دارن باید درست کنیم. تا الان  برا آتش نشانی،  قوانین راهنمایی رانندگی و چراغ راهنما،  اورژانش ۱۱۵ و این هفته بهداشت دهان و دندان باید درست کنیم.  خوبه هاولی نه دیگه هر هفته

♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش...  فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش...  خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥
2805
نه چیزی ندارن .معمولا تو مهد انجام میدن کار دستی ‌

پس چرا برا ما اینقدر میفرستن کل اخر هفته درگیر مشق و کاردستی هستیم

تا الان فقط دو تا آخر هفته دوتا کاربرگ آورده خونه که رنگ‌آمیزی و خط چین بوده. از چیزایی که تعریف می‌کنه متوجه میشم اونجا کاردستی درست می‌کنن،شعر یاد می‌گیرن،جدیدا هم حرف آ رو باهاشون کار کردن انگار.

تا الان فقط دو تا آخر هفته دوتا کاربرگ آورده خونه که رنگ‌آمیزی و خط چین بوده. از چیزایی که تعریف می‌ ...

پسر من الان حرف ج هستن.  عدد ۱٠

میگن تا آخر دی حروف تموم بشه کلمه کار کنن

ما هم هر هفته باید نقاشی حروف رو بکشیم و هر هفته قصه ای که دخترم سر کلاس گوش داده بنویسم

چرا آخه انگار ما دانش آموزیم🤦‍♀️

اعتراض کنید

مدرسه غیر انتفاعیه. اگر پیش اینجا نره کلاس اول ثبتنامش نمیکنن. اعتراض کنیم میگن ببرین جای دیگه

واقعا کیفیت بقیه مدارس پایینه افاغنه رو همپذیرش میکنن فقط اینجا پذیرش نداره 

نمیخوام بچم با افاغنه سر یک کلاس بشینه

مدرسه غیر انتفاعیه. اگر پیش اینجا نره کلاس اول ثبتنامش نمیکنن. اعتراض کنیم میگن ببرین جای دیگهواقعا ...

حالا اعتراض نه به اون صورت که بیرونتون کنن از مدرسه .به معلمش پیام بدید با چند تا از والدین بگید تکالیف خونه رو کمتر کنن

حالا اعتراض نه به اون صورت که بیرونتون کنن از مدرسه .به معلمش پیام بدید با چند تا از والدین بگید تکا ...

اره باید با بقیه مامانا هماهنگ بشم.  فکر کنم اینطوری بهتره.  تنهایی بگم میگن مشکل از شماست بقیه اعتراض ندارن