2777
2789
عنوان

سینوزیت مزمن توروخدا هرکس تجربه داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 81 پست
بخداقسم منم...الان دوساله عذاب میکشم اصلا از زندگی لذت نمیبرم همش از یه سرگیجه شروع شد....نمی‌دونم چ ...

مال منم خیلی یه هو شروع شد بعد مریض شدم عفونت داشتم اونجا شدید تر شد دیگه تو بیمارستان ام ار ای و اینها گرفتم اوایل شقیقه ها با چشمم هام گونه هام و بینیم بعد اینها کم شد سرم میسوخت الان هم چند روزه در پیشونی و پشت سر و گردن😭 هر چی خدا رو صدا میزنم که خوبم کنه صدام رو نمیشنوه 🥺

نمیدونم فقط میدونم عذاب الهی هستش زندگیمو نابود کرده مسخره دهن همه شدم هیچکس درک نمیکنه خدایا دیگه ب ...

پیش یه دکتر طب سنتی یا متخصص داروی گیاهی برید حتما تاثیر داره

کاربر آقا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سینوزیت توی گرافی ساده کاملا معلوم میشه روی پیشانی هم اثرش معلومه و برجستگی داره

بنظرتون من سینوزیت دارم

من سرم خیس باشه باد بخوره بهش فرداش سرم میخواد منفجر شه انگار یه فشاری تو سرمه

الان یک‌ماهه خلط گلو دارم 

و سرم درد میکنه و سنگینه 

گاهی به چشم و گوشمم میزنه

دمنوش میخورم آبریزش بینی پیدا میکنم

نمیدونم درد سرم برای چیه

یکمم سرم انگار گیج میره

یعنی سینوزیت ممکنه انقدر طول بکشه؟

🙂❤️
مال منم خیلی یه هو شروع شد بعد مریض شدم عفونت داشتم اونجا شدید تر شد دیگه تو بیمارستان ام ار ای و ای ...

نمیدونم من بی‌قرارم میکنه‌‌‌‌...راه میرم بیشتر درد می‌کنه.

بنظرتون من سینوزیت دارممن سرم خیس باشه باد بخوره بهش فرداش سرم میخواد منفجر شه انگار یه فشاری تو سرم ...

بله احتمالش زیاد شما بیشتر علائم رو دارید وقتی درد دارید برگ اکالیپتوس بخور بگیرید اگه اثر کرد سینوزیت هست

کاربر آقا 
خب منم دقیقا این علایم رو دارم...چند وقته اینجوری؟

یک ماهی میشه

البته من اول سردرد شدم اون شاید واسه دوماهه پیشه بعد سردردم خوب شد

بعد سرم سنگین شد منم هرروز میرفتم تو حیاط سرمو میشستم بلکه آروم شم بعد اون همش حالت سرما خوردگی دارم

حس میکنم سرما خوردم

البته من خلط پشت حلقو دارم و آبریزش بینی 

🙂❤️
اره منم راه برم بدتر میشه دردش همش باهامه فقط خوابم درد ندارم تا بیدار میشم برم ابی چیزی بخورم شروع ...

منم بخدا...دکتر چی گفت؟؟من سی تی دادم.نوارمغز دادم نوارگوش دادم چشم پزشک رفتم.ام آرای دادم همه چیز....خدایا توروخدا دیگه نجاتم بده من نمیتونم قرص آرامبخش بدترم می‌کنه 

یک ماهی میشهالبته من اول سردرد شدم اون شاید واسه دوماهه پیشه بعد سردردم خوب شدبعد سرم سنگین شد منم ه ...

من سرم سنگینه وگیج ومنگم حس افتادن دارم بیقرار میشم سرم انگار میسوزه

بله احتمالش زیاد شما بیشتر علائم رو دارید وقتی درد دارید برگ اکالیپتوس بخور بگیرید اگه اثر کرد سینوز ...

من ویکس میریزم تو آب بخور میدم

ترشح از گلو و بینی ام خارج میشه

خیلی نگران ام میگم نکنه چیز بدیه

یا اسفند دود میکنم بوش میکنم سرم آروم میشم

پارچه گرم میذارم بهتر میشه

ولی هرروز این سردرده باهامه

خستم کرده

انگار سرما خوردم ولی سرما نخوردم

🙂❤️