2777
2789

آیا سینوزیت حتما باید آبریزش بینی باشه؟من سردرد دارم پیشونیم و ته بینیم انگار اسید ریختن میسوزه درد می‌کنه سرم انگاری مال خودم نیست چشمام انگاری داخلش زخمه...اما بینیم کیپ نیست و آبریزش ندارم.ایا اینا مال سینوزیته؟دوساله عذاب میکشم هرچی دکتر میرم میگن مال اعصاب واضطرابه اما من مشکلی تو زندگیم ندارم.ای خدااااااااا کجایی دیگه کمکم کن توروخداااااااا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سینوزیت توی گرافی ساده کاملا معلوم میشه روی پیشانی هم اثرش معلومه و برجستگی داره

نمیدونم کمی پیشونیم گرمه...اما سردردم خیلی بده انگار از داخل میسوزه خیلی عذاب میکشم بخدا کاسه چشمام میخاد دربیاد...ای خدا توروخدا دیگه عذابم نده

من سه چهار ماهه همینجوریم 😭 ۳۰ تا دکتر رفتم چند شهر رفتم ام ار ای سی تی همه چی نرمال بود میترسم این ...

بخداقسم منم...الان دوساله عذاب میکشم اصلا از زندگی لذت نمیبرم همش از یه سرگیجه شروع شد....نمی‌دونم چجوری خدامو صدا بزنم که به کمکم بیاد

اگه سینوزیت باشه دردش با سرما خیلی بیشتر میشه

نمیدونم فقط میدونم عذاب الهی هستش زندگیمو نابود کرده مسخره دهن همه شدم هیچکس درک نمیکنه خدایا دیگه بسته توروخدااااااا