2777
2789
عنوان

رابطه بعد سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 47 پست

@آنهaدختریhدرمزرعه   💃🏻💃🏻

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@آنهaدختریhدرمزرعه 💃🏻💃🏻

دهنت🤣

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

@آنهaدختریhدرمزرعه    

بیا حرف گوش کن تو هم رعایت کن😂😎

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

خداروشکر که بهتر شدی عزیزم من کل ۹ ماه اینجوری بودم،،، برای سوزش معده میتونی لاکسی ژل بخوری البته حت ...

ممنونم عزیزدلم حتما امتحان میکنم مرسی🙏🏻🥺

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

انشالله برای ما هم روزا زود بگذره راحت بشیم

انشاالله 🥺 فقط امید دارم زودتر بگذره استراحت مطلقم خیلی اذیت شدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جدی خوبه؟ عوارض نداره؟

ببخشید اسمشو اشتباه تایپ کردم 

درستش

اینه (لانزو پرازول۱۵)

من عزیزم کل بارداریمو اینو خوردم صبح ناشتا

دکتر متخصصم برام نوشت

ینی تو‌معدم آتیش می‌جوشید 

اینو خوردم آب رو اتیش شد برام.

نه عوارض نداره بازم نگرانی از پزشکت مشورت بگیر.

لایک نکن خیرشو ببینی
ببخشید اسمشو اشتباه تایپ کردم درستشاینه (لانزو پرازول۱۵)من عزیزم کل بارداریمو اینو خوردم صبح ناشتادک ...

ممنونم عزیزدلم منم معدم همینه لطف کردی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه بچه دارشدنت پاشدی رقصیدی؟!!!!!!!!!

کلا من و شوهرم همیشه تو جشن و مهمونیا وسط در حال رقصیدنیم جه برسه این جشن که واسه پسر خودمون بود

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

عزیزم برای شکمت چیکار کردی؟چیزی بستی بخیه هاش رو چیکار کردی ک هیکلت بهم نخوره یا در حال انجام دادنش ...

من دکتر گفت شکم‌بند ببند ولی خیلی محکم نبند چون باعث چسبندگی میشه . همیشه میبندم .  دیگه کلا شکم خب طول میکشه تا برگرده حالت اولیه خودش اما خب شکمم خیلی کوچکه الان . 

و برای جای ترک و اینا هم که برادرشوهرم برام از المان روغن فرستاده میزنم

رقصیدی؟!خوشبحالتمن سزارین بودم نمیتونستم از جام تکون بخورم از شدت درد و سوزش بخیه

من اولین تجربم‌ بود  واقعا نمیدونم ، ولی میگن بستگی به بد‌ن داره، 

من خودم حس میکنم بخاطر اون پیاده روی های روزایه اول و تو بیمارستان الان درد ندارم، اما خب الان بعد رقصیدن یکم درد دارم 

2810