2777
2789
عنوان

بنظرتون باید از مادرشوهرم ب دل بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 39 پست

وظیفشه کار کنه وقتی فامیلی بچه تو شناسنامه فامیلی پدره و حضانت بچه برای پدره اون پدر وظیفشه خرج خورد و خوراک بچه رو تامین کنه 

مادرشوهرت خیلی ببخشیدا خیلی بیشعوره

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم تیکه ننداخته فقط دلش برا پسرش سوخته همینطور که گاهی مادر زنا دلشون واسه دخترشون میسوزه میگن از صبح تا شب باید جور ریخت و پاشای همه رو بکشه و...

من بودم اره ماشاءالله مثل باباش مرده مرررررد خدا برکت بده به تن و فکر و کارش

الهی که همیشه سایه اش بالا سرمون باشه

میگفتی یکم کمک خرجش باش استراحت کنه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

شما هم میگفتی مردی که ازدواج میکنع مسئولیت اون خانواده گردنشه و باید خانواده‌اش رو در رفاه بزاره. شما نتونستی برای آینده بچت پس انداز کنی که الان توی این وضع نباشه پس حق دخالت هم نداری. 

اگه هم خیلی ناراحتی بچه هام رو بگیر تا منم برم کار کنم یا به جاش میگفتی پسرت اجازه کار بهم نمیده منم نمیخوام خونه و زندگی و بچه هام رو ول کنم برم کار کنم

🤍.
چی میگفت

شوهرم یه پولی نیاز داشت مجبور شد ماشینش بفروشه اینم فهمید(حالا نمی‌دونه من چقد طلا فروختم‌یا پس اندازم‌بهش می دادم)بعد هی میگفت تو‌باید‌پول بگیری بزاری تو یه حساب دیگه خرج‌نکنی(این کارم می کنم نمی‌دونه)یا صندوق‌اسم‌بنویس یا پولاد بده طلا قایم‌کن(اینم انجام میدم نمی‌دونه)بعد منم بهش میگفتم‌ نمیشه(ببین شوهرم‌شغلش ازاده پیمونکاره درامدش معلوم‌نیس.باد ۵ت ده ت که من پس انداز‌کنم به دردش نمی‌خوره  میلیاردی پول میخاد.اون ذهنش همینقدر بود.شایدم‌پیش خودش فک‌می کنه من ولخرجم‌ که خدا شاهده اصلا اینجور نیست

حرف بدی نزده تواین دوره زمونه زن و مرد باید کنار هم کار کنن مگه چه اشکالی داره

زن هیچ وظیفه ای نداره که کار کنه هروقت مرد نشست خونه بچه داری کنه کنارش هم بره بیرون کار کنه زن هم میره!!!

فکر کردید خیلی راحته که هم کار خونه کنی هم بری بیرون سر کار!!؟؟؟

مردا که میرن بیرون فقط کارشون همونه ولی زن بدبخت اگه بخواد بیرون از خونه کار کنه باید هم جور کارای خونه و بچه هارو بکشه هم کار بیرون رو 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم