2777
2789
عنوان

خونریزی در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 3142 بازدید | 33 پست
عزیز شما الان داری به خودت ظلم می کنی با این عقاید نامزدت گار خودشو کرده چند بار انتظار داره براش خو ...

نه نههه اصلا برام اون تفکراتی که منظورتونه اهمیتی نداره!!! اگر مهم بود براشون همون اول میفرستادن معاینه برا ایشونم مهم نیست. منظورم از آمادگی و رعایت اصولش اون کارهایی هست که مختص شب زفاف هست و اعمالی که تو کتاب ها اومده برای اون شب که غسل و نماز و... منظورم اینها بود دلم میخواست همینجوری الکی و بی مناسبت انجام نشه و اتفاق مهمی بود درکل برام

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم
😐 اگر اینجوری می خواستی چرا کشیدی پایین دختر خوب می خوای چیزیم باقی بمونه

ارتباط در هر حد و اندازش که ایرادی نداره درکل. اما خودم دوست داشتم اون رابطه اصلی برای بعد مرامش عروسیمون باشه و تو این ۹ ماه رعایت کردم حالا دیگه ناخودآگاه و اتفاقی پیش اومده...

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید یکم تند حرف زدم بخاطر این عقاید داره به خیلی از دخترا ظلم میشه

نه از اون جهت به مسئله نگاه نمیکنم اصلا. خواهش میکنم