2777
2789
خب ؟

اجایزه نده بره بیرون رفیق نداشته باشه...

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

خوب شما سکوت کنسکوت شما غوغا میکنههم چیزی نگفتی پرخاش یا بی ادبی نکردی هم اون طرف به فکر میره از حرف ...

خب من تا کی سکوت کنم هم سنای من هر غلطی دلشون میخواد می‌کنن اوووو  

بعد من یه عکس بچگیم میخوام استوری کنم باید جواب پس بدم اونم تهش نتونم بزار  اصلا سه چیز مسخره است

حالا اونا عکس سر لخت و با پسر مردم و پارتی و 

مسخرست دیگه واقعا

■میگفت تو زندان وقتی میخوان بگن  فلانی خیلی خوبه    میگن میشه باهاش ابد کشید...                                                                 با یکی وارد رابطه بشید                                                          که مطمئن باشد "میشه باهاش ابد کشید"

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی درک ندارن بازم بپذریم؟

این درک نداشتنشو من چشیدم شاید بیشتر از شما

بله بپذیرید، پذیرفتن به معنای این نیست که هیچ کاری نکنید، به معنای اینه تو چهارچوب محترمانه و با ارامش فکری عمل کنید نه با خشم و غضب نسبت به خانواده

اینطوری میبینید تازه دارید تو خانوادتون الهام بخش میشید، همون ادمایی که درکتون نمیکردن دارم تحسینتون میکنن، به حرفاتون فکر میکنن، محترمانه تر باهاتون رفتار میکنن و ظما براشون دپست داشتنی تر شدید

من ارامشمو، تغییر فکر و رفتارمو خداروشکر مدیون دوستی با قرآن هستم

وقتی دیدم چقدر فضای فکریم با راهی که قرآن نشون میده متفاوته

ما ادما اغلب سطحی فکر میکنیم و نتیجش فقط اشفتگیه

قرآن عمقی راه نشونمون میده و نتیجشم عزت نفس، الهام بخش بودن و ارامشه

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
خب

یعنی رو خودت هدفات ارامشت زندگیت تمرکز کنی

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

خب من تا کی سکوت کنم هم سنای من هر غلطی دلشون میخواد می‌کنن اوووو بعد من یه عکس بچگیم میخوام استوری ...

پست قبلیمو بخونید که برای دوستمون نوشتم

در ادامشم بگم که سکوت یه جاهایی طلاست، یعنی جاهایی که کار قراره به بحث بکشه

اما یه جاهایی هم باید حرف زد به شرطی که خوب حرف بزنیم

بلد باشیم، قلقشونو بدست بیاریم، ما دخترا تو این کار ماهریم و تواناییشو داریم خداروشکر

و اینکه خودتون‌و با اونایی که عکس سرلخت با پسر غریبه میزارن خانوادشونم کاری ندارن مقایسه نکنید، این خوشبختی نیست که خانوادشون حد و مرزی براش نذاشتن، خانوادتون وقتی مرز میذارن یعنی دوستون دارن یعنی میخوان سالم زندگی کنین

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸