2777
2789

از سختی‌های شغل پرستاری اینه که به شدت مسئولیت سنگینی گردن پرستاره و بابت کوچکترین اشتباهاتش بهای سنگینی باید بده واسه همین گاهی اوقات وقتی با باقی مشاغل مثلا معلمس مقایسه میکنن و میکوبن تو سر این شغل واقعا من حس بدی میگیرم حس میکنم زحمات ما نادیده گرفته میشه

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 

عین جمله تو یه پرستار بهم گفت،و گفت قبولم شدی نرو

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی بخش NICU ‌(نوزادان ‌)، شیفت شب بوده و یه نوزاد به شدت بی قراری میکرده و سینه مادرشو نمی‌گرفت پرستار نوزاد گفت با سرنگ بهش شیر میدم

ظاهرا پرستار با سرنگ شیر رو میکشه و اسمش پیج میشه و باید زود می‌رفته ببینه چرا پیجش کردن

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 

خلاصه بگم براتون سرنگ رو میده به همکارش میگه واسه نوزاد تخت 11 هست بهش بده تا من برم

اون پرستار همکارشم توی خواب و بیدار بجای اینکه شیرو بده نوزاد بخوره داخل رگش تزریقش میکنه گ نوزاد درجا شوک میده و میمیره. 

اون خانواده نوزادشونو از دست دادن و پرستار هم از شغلش محروم شد و هم دیه بسیاار سنگینی داد... 

بخاطر یه حواس پرتی ساده

معلمم بها باید بدهاگه به روح وروان بچه ها آسیب بزنه این دنیا هم مجازات نشه اون دنیا کارش زاره😐

حساسیت مشاغل کادر درمان رو اصلا با معلمی مقایسه نکنید 

مگه میشه کسی انقدر گیج باشه که شیر رو بکنه تو رگ نوزاد نارس تازه به دنیا اومده ؟؟؟؟

خب خیلی از ویال ها رنگشون سفیده ایشونم ناشی بود که سوال نکرد و ناشی تر اینکه اصلا نباید قبول میکرد. 

ما یه قانونی داریم که اصلا نباید داروی مریض خودمون رو بدیم دست یکی دیگه که بده به مریض تحت هیچ شرایطی 

پرستاری فقط توی ایرانه که قدرشون رو اونطور که باید نمیدوننهم از لحاظ حقوق هم احترام و جایگاهبنظرم زب ...

مهاجرت هم سختیای خودشو به این راحتیا نیست 

زبان انگلیسیم خوبه ولی فقط این کافی نیست هر کشوری زبات خودشو میخواد مثلا واسه اوسبیلدونگ آلمان باید آلمانی بلد باشیم 

خلاصه بگم براتون سرنگ رو میده به همکارش میگه واسه نوزاد تخت 11 هست بهش بده تا من برماون پرستار همکار ...

من خودم یکماه تو این بخش بودم . اونجا کسی با سوزن شیر رو نمیکشه که بخواد چنین خطایی پیش بیاد که 🤔