2777
2789

از هر قسمت جدا عکس بگیرید تا نوشته ها واضح و بزرگتر بیوفته

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی کجا این ازمایشو دادید ؟

اخه مال ما خیلی ساده تر بود

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ما تو شهر خودمون ازمایگاه پاتو بیولوژی پاستور

گلبول سفیدش زیاد بوده ک دورش خط کشیده ؟ دکتر چی گفت

خودمم مشکلی ندارم و سه تا فولی تخمک 23.19.21دارم میگی بارداری میشم؟؟

بنظرم شانس باروری خیلی بالایی دارید ان شاءالله همون ماه های اول اقدام نتیجه میگیرید 

چطوری تاپیکمو برزو کنم تا دوباره بیا بالا

یا یه تاپیک جدید بزنید 

یا وقتی کاربر ها نظر میذارن خود تاپیک میره تو بروزرسانی ها 

میگم گلبول زیاد تو نمونه اسپرم نشونه التهاب یا عفونتی چیزی بوده که انتی بیوتیک نیاز بوده ..و لی اگر دکتر گفته مشکلی نیست پس حتما نیست و بهتر میدونه 

2810