2777
2789
عنوان

بعد سال‌های طولانی بالاخره با مامان و بابام رفتیم مسافرت🥺➕️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 11851 بازدید | 183 پست
خیلی نگران ناخنات بودم اما الان واقعا خوشحال شدم 😍

عزیزمممم🥹🥹🌿هنوزم پوست دستم میکنم ولی خیلییییییییی و  ناخونام بلند شده 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

🥹🥹🥹🥹 من این عکسا رو فقط نیت شماها گرفتم اونجا 🥹❣️عاره چون میدونی دختری ک میگفت زندگی همیشه جهنم ...

خدا رو شکر 

اسی تک فرزندی؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم عزیزم پیگیر تاپیک هات بودم و از ته قلبم برات خوشحالمالهی دیگه بعد این همش شادی ببینی🫂

مرسی دوست مهربونم 🥹 امیدوارم شماها همیشه شماها باشین 

من فقط نگران اینم برم مادرم اذییت شه

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

مرسی دوست مهربونم 🥹 امیدوارم شماها همیشه شماها باشین من فقط نگران اینم برم مادرم اذییت شه

عزیزدلممم نگران نشو منم خوابگاهی هستم دلتنگ میشین ولی عادت میکنین🤍

میشه برای روح عزیزِ از دست رفته‌م صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:)

خدا سایه مادر و پدرت رو بالا سرت حفظ کنه....خوش حال شدم حال خوبت رو به اشتراک گذاشتی

این عکس ها رو فقط ب نیت شماها گرفتم و هر لحظه ب یادتون بودم 🧡

خدا عزیزای شماها رو هم براتون نگه بداره 🥹🥹🥹

عزیزدلممم نگران نشو منم خوابگاهی هستم دلتنگ میشین ولی عادت میکنین🤍

من و مادرم خیلی خیلی وابسته ایم خیلی

خوشحالم روزهای نا امیدیت گذشت 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
قربونت برم ممنون،بنظرت تلاش کنم واسه کنکور؟از وقتی تو قبول شدی میگ بخونم،من شرایطم سخته یخورده

عآره تلاش کن تو هم حقت از زندگی بگیر....

تو هم لیاقت تحسین شدن و اینک بگن چ رشته خوبی و چیزای دیگ رو داری

انشالله همیشه به گردشو تفریح❤️منم پدرمم اهل گردشو تفریح نبود دلم خوش بود ازدواج می کنم با شوهرم میرم ...

الهییییییی ب قول بابام گفت این گردش شیرینی قبولیت😅😅 اینام نمیرن اصلا 

سعی کن با فامیل یا دوستات بری

میشه شماره مشاورتو بهم بدی؟

اجی درخواست بده بهم تو خصوصی ایدیش رو برات میفرستم

چقدر خوشحال شدم برات و چقدر درکت کردم 😭 خانواده من تا وقتی مجرد بودم تو کوچه نشستن رو تفریح میدونست ...

اخیییی خب نمیشه با شوهرت بری ؟؟

عآره تلاش کن تو هم حقت از زندگی بگیر....تو هم لیاقت تحسین شدن و اینک بگن چ رشته خوبی و چیزای دیگ رو ...

مسئولیتم تو خونه بابام زیاده ،پخت و پز کلا کاراری خونه،نمیدونم چطور مدیریت کنم

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

چقدر خوشحالم میبینم حالت خوبه و خوشحالی 

خداراشکر روزای سختت گذشت بهت افتخار میکنم اینقدر قوی و مستقل بودی انشالا منم بتونم ی دختر قوی و مستقل تربیت کنم ❤

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤