2777
2789
عنوان

بعد سال‌های طولانی بالاخره با مامان و بابام رفتیم مسافرت🥺➕️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 11851 بازدید | 183 پست
عزیزم اط لطف و محبتت هست وای تو ماشین خالم اینا بودن میگفتن این خانم دکتره امسال قبول شده😂😂😂ذوق م ...

افرین گلی . اتفاقا هوشبری هم چیزی کمتر از دکتر نداره شما تا دکترا بخون کلی پرستیژ داره برات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندسالته؟

۲۴

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

عزیز من ترازم شد ۷۷۰۰ رتبه ها امسال خیلی بد شددرصدامم واقعا خوب بود برای کنکور تیر هم تراز هم رتبه د ...

اونجایی که خدا نور میتابونه به زندگی ادم همینجاست ... زندگیت پر نور خدا مطمعنم تو اینده خیلی بیشتر موفق میشی

کل سایت از خوشحالی تو خوشحال میشن 🥹

🥹🥹🥹🥹 من این عکسا رو فقط نیت شماها گرفتم اونجا 🥹❣️

عاره چون میدونی دختری ک میگفت زندگی همیشه جهنم و تا یک و می‌خواست خودکشی‌کنه یهو خدا معجزه کرد براش

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

ابجی منم بعد ۲۴ سال این چیزا و این حسا نصیبم شد مت واقها ب ته خط رسیده بودم خدا دستم گرفت

منم به ته خط رسیدم واسم دعا کن عزیزم خیلی واست خوشحال شدم از چند سال قبل دنبالت میکردم

تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده باید ادامه بدی🌅

زمان ما هم معدل بود هم رقابت زیاد بود هر دوره ای به نسبت خودش هم داوطلب زیاده هم سطح کنکور . بنظرم ش ...

زمان شما هم تراز کنکور تا دو سال اعتبار داشت؟؟؟ 

الان رتبه واقعی استارتر ۱۴ هزاره با این تراز

امسال چون کنکوریای پارسال هم تو رتبه دهی بودن انقد رتبه ها افتضاح شد

در هر حال باشه

اسی خوشبحالتونما مسافرت هرجا میریم مثل سگ و گربه مامان بابام میوفتن به جون هم هیچوقت بهمون خوش نمیگذ ...

اتفاقا ما هم کلییییی تو خونه دعوا داشتیم داریم اینجا عملین دعوا رو نبردیم😅

😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️به امید اینکه همواره چرخ زندکیت به میل دلت بچرخه عزیزمخوشحالم برات

ایشالله همیشه حال خوب شماها رو ببینم گل 🥹😇🌈🌿🩷

خیلیی خوشحالم که خوشحالی 😍😍

الهی همیشه دلت شاد باشه🤲🏻

خدا مادر و پدرتون رو برات حفظ کنه عزیزم

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

چقدر مهربونین اخه شماها امیدوارم دوباره یهو زندگیمون جهنم نشه مث قبل و همینجوری بگذره خوشی هم طعم خو ...

ان شاءالله هميشه خوشى باشه برا همه و شما

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅