2777
2789
عنوان

بعد سال‌های طولانی بالاخره با مامان و بابام رفتیم مسافرت🥺➕️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 11850 بازدید | 183 پست
ابجی منم بعد ۲۴ سال این چیزا و این حسا نصیبم شد مت واقها ب ته خط رسیده بودم خدا دستم گرفت

میدونم عزیزم پیگیر تاپیک هات بودم و از ته قلبم برات خوشحالم

الهی دیگه بعد این همش شادی ببینی🫂

میشه برای روح عزیزِ از دست رفته‌م صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:)

به خدا چقد کنکور اسون شده . زمان ما تا 9 هزار پرستاری بود . دوازده هزار به بعد فقط میتونستن رشته های ...

دقیقا...من دوران خودم با سیزده هزار انسانی یه کاردانی آوردم..الان طرف ۱۲هزار انسانی...فرهنگیان میخونه....

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی با تک تک سلولای بدنم خوشحالم برات❤

عزیزممم🥺 مرسی قشنگممم ببین خونه ما مرده بود سالهااااا ی ذره قبولیم ب ننه بابام امید داد این حرکت زدن 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

به خدا چقد کنکور اسون شده . زمان ما تا 9 هزار پرستاری بود . دوازده هزار به بعد فقط میتونستن رشته های ...

فقط میخونم بگم هیچی از کنکور نمیتونی عزیزم 

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 

چقدر خوشحال شدم برات و چقدر درکت کردم 😭 

خانواده من تا وقتی مجرد بودم تو کوچه نشستن رو تفریح میدونستن بعد ازدواجم تفریخشون شد خارج شهر 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 
ایدالله خودت غرق خوشی بشی🥺

قربونت برم ممنون،بنظرت تلاش کنم واسه کنکور؟از وقتی تو قبول شدی میگ بخونم،من شرایطم سخته یخورده

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

بچه امید زندگیهمن قصه شما رو نمی دونم ولی بچه که خوب باشه حال پدر و‌مادرهم خوبه

عزیزممممم من خوبم نیستم زیاد براشون ...

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

عزیزممم🥺 مرسی قشنگممم ببین خونه ما مرده بود سالهااااا ی ذره قبولیم ب ننه بابام امید داد این حرکت زد ...

انشالله دیگه همیشه خوش باشین

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
خداروشکر این روزارم دیدی خیلی برات غصه میخوردم از ته دلم خوشحالم برات

عآره دقیقا نمردم با خانوادم رفتم مسافرت😁

مگه ما با پاسپورت رفتیم دانشگاه ماهم کنکور دادیم

نحوه کنکور نحوه تراز دهی و … بسیار بسیار متفاوت شده سطح کنکور بسیار اومده بالا سطح بچه هم اومده بالا و رقابت واقعا تنگاتنگ شده 

الان درصد های ۶۰ و معدل ۱۹ رتبه ۶۰۰۰ میده 

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
عزیزه دلم خدا پدر و مادرت رو حفظ کنه خداروشکر که این روزا رو تجربه می‌کنی

فدای داری عزیز .

لحظه‌ لحظه ب یادتون بودم این عکسا رو فقط ب یاد شماها گرفتم بیام بزارم😁

خدا سایه مادر و پدرت رو بالا سرت حفظ کنه....خوش حال شدم حال خوبت رو به اشتراک گذاشتی

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
اميدوارم اين گردش شروع گرم براى بهترين سفرها و بهترين روزهاى عمرت باشه

چقدر مهربونین اخه شماها امیدوارم دوباره یهو زندگیمون جهنم نشه مث قبل و همینجوری بگذره 

خوشی هم طعم خوبی داره 😅😅