2777
2789

از اولی ک چشمام باز کررم یادم میاد با خانوادم مسافرت نرفته بودم 

ی کم امید گرفتن ب زندگی بعد اینو من قبول شدم بابام گفت یهو پاشین بریم آب گرم طبیعی توی کوه 

۱ روزه رفتیم برگشتیم گرچه نمیشه گقت مسافرت گردش هست ولی تا حالا با خانوادم ی مسافت چند ساعتی ی جا نرفته بودم🥺 کلی با مامانم تو استخر بازی کردیم اولین بارها رفتیم مسافرت با من 

عکسا رو پست بعدی براتون میزارم 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دست من کنار دست مادرم😁🫂

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

ناخونام بلند شده 

قبلا تا خر خره ناخونام میجوییدم الان بلند شدن 

اینم غروب آفتاب از توی ماشین