2777
2789
عنوان

دوستان تو روخدا بیاین ببینین بچم چشه

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 27 پست
ببرش دکتر ! مردم چرا اینطورین برن دستشویی هم میان اینجا میگن مگه ما دکتریم

مردم طوری نیستن مادره نگرانه میخواد ببینه کسی بچش اینطور شده ک تجربه داره یا نه سایت بارداری و مادران هستش ناراحتم میشید ب جای اینک طرفو یکم اروم کنید راهنمایی کنید 

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردم طوری نیستن مادره نگرانه میخواد ببینه کسی بچش اینطور شده ک تجربه داره یا نه سایت بارداری و مادرا ...

دارم راهنماییش میکنم خانوم  این چیزا شوخی نیست که نظر مردمو بپرسی هر چیزی تخصص میخواد باید ببرتش بیمارستان چکش کنن .

دارم راهنماییش میکنم خانوم این چیزا شوخی نیست که نظر مردمو بپرسی هر چیزی تخصص میخواد باید ببرتش بیم ...

وای مگه گفت نمیبره شما بدتر کنایه میزنی بهش فقط خواست ببینه کسی اطلاعی داره یا نه دایه مهربان تر مادر نشید برای کسی بخدا بچشونو عزیز میدونن 

وای مگه گفت نمیبره شما بدتر کنایه میزنی بهش فقط خواست ببینه کسی اطلاعی داره یا نه دایه مهربان تر ماد ...

خانوم محترم کسی کنایه نزد شما فکر میکنی خودت خیلی مهربونی و بقیه نامادری سیندرلا ن! گفتم ببرش دکتر اگر از نظر شما کنایه زدنه هرجور راحتین فکر کنین فرشته جان 

خانوم محترم کسی کنایه نزد شما فکر میکنی خودت خیلی مهربونی و بقیه نامادری سیندرلا ن! گفتم ببرش دکتر ا ...

گفتی ببر دکتر ولی حرفت ادامه داش حوصله بحث باهاتو ندارم 

گفتی ببر دکتر ولی حرفت ادامه داش حوصله بحث باهاتو ندارم

سرت تو کار خودت باشه . امثال تو رو خوب میشناسم اولش تو فاز ادم خوبن ولی وقتی حرف حق میشنون و کم میارن شروع میکنن به توهین . به سلامتتت اخرین بارت باشه که مزاحمم میشی و وقتمو میگیری 

سرت تو کار خودت باشه . امثال تو رو خوب میشناسم اولش تو فاز ادم خوبن ولی وقتی حرف حق میشنون و کم میار ...

هی میخوام هیچی بهت نگم اول میگی ببر دکتر بعد میگی اینجا مارو دکتر فرض میکنن ادم عاقل اینجا اتفاقا برای همین سوالاس نه برای بحثای مادرشوهری بشین بابا حال نداریم

هی میخوام هیچی بهت نگم اول میگی ببر دکتر بعد میگی اینجا مارو دکتر فرض میکنن ادم عاقل اینجا اتفاقا بر ...

داری مزاحمم میشی مگه نگفتم دیگه وقتمو نگیر . ادم عاقل بهت گفتم سرت تو کار خودت باشه فرشته 

داری مزاحمم میشی مگه نگفتم دیگه وقتمو نگیر . ادم عاقل بهت گفتم سرت تو کار خودت باشه فرشته

کی هستی مزاحمت بشم؟  تو هپروت سیر میکنی برو ب شرکتت برس