2777
2789
عنوان

از دست بچم دارم دیوونه می شم

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 49 پست
چرا بهش چیزای شیرین دادی؟اینکه میگن گشنه بذار میخوره اشتباهه چربی وغضله از دست میده قدش میسوزه شربت ...

از بیچارگی براش حریره بادام شیرین و پنکیک درست می کنم. دقیقا می ترسم قدش بسوزه. این شربت ها برا زیر دو سال مجازه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

ببین تو اینستا سرچ کن دکتر لیلا مهدی زاده پیجش دیدم انلاین ویزیت میکنه خیلیا هم برای وزن و قد نتیجه گرفتن

البته پسر منم همین بود الان که بزرگ شده بازم بدغذاس اما اونایی دوست داره میخوره وزنش خوبه

ی نوزادم دارم اونم غذا خور نیست اصلا ولی خب احتمال میدم مثل داداشش اونم بعدا خوب بشه

همتا اسم خـودمه♥
من دیروز نشسته بودم کف خونه و زار زار گریه میکردم مادر شوهرم از طبقه پایین اومد گف چته چرا خونه رو گ ...

منم بخدا. مدام از دستش گریه می کنم. مادرم دعوام می کنه

از بیچارگی براش حریره بادام شیرین و پنکیک درست می کنم. دقیقا می ترسم قدش بسوزه. این شربت ها برا زیر ...

قطره ی مولتیه دیگه،اون یکی هم پسرم هفده ماهش بود دکتر داد چون زیاد مریض میشد واشتهانداشت با معده ی پر باید داد

2810