2777
2789
عنوان

کولیک

25 بازدید | 3 پست

چیز هایی که برای بچه من که کولیک داشت و شدید بود جواب داد:

قطره کولکیز،قطره پدی لاکت،نخوردن مواد نفاخ،وقتی دردش می‌گرفته پاهاشو با یه دستم نگه می‌داشتم و به سمت شکمش تا میکردم البته خیلی آروم و خیلی تند نباید باشه و اینکه انقدر فشار ندین که خدایی نا کرده مشکلی برای استخوان پا و لگن پیش بیاد ،با پنبه سوراخ مقعدشو به سمت راست و چپ ماساژ میدادم تا عصلاتش ارومیه و راحت تر خروجی داشته باشه،استفاده از صداهای صفید خیلی کمکم میکنه مخصوصا صدای شرشر آب،استفاده از پستونک اگه نگرفت مثلا از قطره هاش بریزین تو دهنش تا مزه مزه کرد سریع پستونکو قالب کنید😁

البته اینم بگم کولیک باید دورو طِی کنه و اینا صرفا برای کم کردن درد نوزادی

و اینکه از نظر علم پزشکی کولیک یه بیماری نیست و هنوز علت مشخصی نداره ولی به نطر من چیزی که علتی نداره و درد داره مربوط به روحه و کولیک یه بیماری روحیه وعلتشم حرص،جوش،استرس و اضطراب عصبانیت مادر در حین بارداریه بنابر این نوزادان کولیکی باید در آرامش کامل باشن و اگر از شیر خودتون تغذیه میشه مادر باید آرامش روحیشو کنترل کنه 

اگر این تجربیات بدردتون خورد لطفا برام دعا کنید

موقع کولیک وارونه روی دست گرفتن بچه که شکمش روی دست قرار بگیره و آروم تو هوا تابش بدیم هم ارومش میکنه،ولی اون قسمت روحی رو قبول ندارم، من خیلی تو بارداریم آرامش داشتم ولی بچه کولیکی شد ، و کسایی رو میشناسم که فشار عصبی داشتن مدام و بچه اصلا کولیک نداشت

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موقع کولیک وارونه روی دست گرفتن بچه که شکمش روی دست قرار بگیره و آروم تو هوا تابش بدیم هم ارومش میکن ...

خب پس نظریه دوم میتونه باشه و اونم اینه که یا ارثی هست یا اینکه مادر در حین بارداری دچار مشکلات معده بوده بچه من قیافش کپی باباشه و پدرشم کولیک داشته