2777
2789
عنوان

تجربه شما از خودارضایی کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خود ارضایی بخاطر میل جنسییه.بچه سه ساله میل‌جنسیش کجا بودطبیعیه رفتارش

اخه هی داره توی این کار پیشرفت می‌کنه اول می‌خوابید فقط روزمین پاهاشو سفت میکرد آلان دستشو می‌بره جلوش یا نه مبل و تخت میماله خودشو

اخه هی داره توی این کار پیشرفت می‌کنه اول می‌خوابید فقط روزمین پاهاشو سفت میکرد آلان دستشو می‌بره جل ...

دوستمون راست میگه مال استرسع.

شما بجای این که خودتو نابود کنی ببرش پیش حتی پزشک کودکان.

اخه نمیشه که فقط اون نیست که من کل تایمم و اختصاص بدم به اون اونیکی بچم مدرسه می‌ره مجبورم به اون هم ...

میخای بچه ات بشه یکی مث من! 

من سر همین قضیه بدبخت شدم از بچگی مث دختر تو بودم

جوری ک هیچکس تا حالا انجام نداده انجام می‌دادم هرررچی فکر میکنم از کی شروع شد یادم نمیاد شاید از همون ۳ سالگی بوده اما درسته ب بلوغ نرسیده بودم اما حس لذت لمسیش بود 

نتیجه اش این شد ک زود ب بلوغ رسیدم نتیجه اش این شد ک کل ذهنم درگیر شد

بعدش بزرگتر شدم بدبخت تر شدم

رفتم سراغ فیلم ها و کارهای وحشتناک 

بعدم سر این نیاز کوفتی ی ازدواج وحشتناک کردم ک هر روز ب خودم و ب بدنم لعنت میفرستم

نیاز نیست ۲۴ ساعت در اختیارش باشی شما براش برنامه میچینی و نظارت میکنی وقتی براش کارتون گذاشتی ک نمیخواد باهاش بشینی نگاه کنی یا وقتی تایم نقاشیشه ک نمیخواد بشینی کنارش فقط تایمش رو پر کن اگر میخوای بدبخت نشه

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
عزیزم بچه سه ساله اصلا این چیزارو متوجه نمیشه.چندوقت دیگه از سرش میفته.حواسشو پرت کن.خودارضایی بچه س ...

یکم در مورد کودک مطالعه کنی می دونی که کودک اتفاقا ازین سن این کار انجام میده بسیاااار رایج هست. بچه لذت جنسی رو درک می کنه اصلا یکی از مراحل رشده و همه می گذرونن یکی بیشتر یکی کمتر

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
خوب این دیگه داره خطرناک میشه. زودتر ببرش دکتر

بردم به دکتر گفتم گفت چیز عادیه بین بچه ها خیلی زیاده اگه دیدی تو جمع انجام میده یا زیادتر میشه حالا بیار دارو بدم داغونم بخدا هرچی من گفتم گفت عادیه 

شرت پاش میکنی؟

پسرا خیلی حساسن من وقتی پسرم جیش میکنه اصلا بهش دست نمیزنم آبم نمیریزم همیشه شرت پاشه اول صبحام که یکم حساس میشه میخاد دست بزنه سریع گوشیمو میدم دستش بغلشم نمیکنم حتی

اخه چه میفهمه ببرمش روانشناس هنوز سه سالش هم نشده حرف حالیش نیست که

لابا روانشناس کودک برا همینه دیگه. بعد مگه مشاور با بچه میخواد حرف بزنه که می گی حرف حالیش نیست؟!!! با خودت صحبت میکنه عزیزم

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
شرت پاش میکنی؟پسرا خیلی حساسن من وقتی پسرم جیش میکنه اصلا بهش دست نمیزنم آبم نمیریزم همیشه شرت پاشه ...

برا من دختره شو رت هم میپوشونم بهش از آینده اش خیلی میترسم خدایا کمکم کن

بچه ی سه ساله خودارضایی؟؟؟ اصلا مگه حس جنسی داره؟؟اینا به کناربا این سن و عقلش مگه میدونه خودارضایی ...

بله خود ارضایی در کودکان هست

اینو متخصص های روانشانسی هم میگن

ولی این خود ارضایی با خودارضایی بزرگسالان فرق داره

و به خیلی عوامل مربوط میشه که برای کودک اتفاق میفته

بیشتر تحقیق کنید خیلی هم جدی و مهمه

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
2810