2777
2789
عنوان

تجربه شما از خودارضایی کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 73 پست
لابا روانشناس کودک برا همینه دیگه. بعد مگه مشاور با بچه میخواد حرف بزنه که می گی حرف حالیش نیست؟!!! ...

خب به من میگن حواسشو پرت کن اصلا حساس نباش چون چیز عادیه یا بعضیاشون میگن توجه نکن من هرچی حواسشو پرت میکنم اصلا فایده نداره از ذهنش نمیره اگه یه کم بزرگتر بود چیزی حالیش بود مشاور با خودش حرف میزد میدید دردش چیه این کارو میکنه

انجام میده بخدا تو نت هم نگاه کن بچه ها خودارضایی میکنن قشنگ عرق می‌کنه ویجوری میشه

وا عزیزم من دخترم نزدیک سه سالشه خیلی کنجکاوی جنسی دارن من خیلی باهاش حرف میزنم نباید جای جیش دست بزنی بهش خوراکی و وعده چیزایی که براش جالبه میدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی گفته بچه نمی‌فهمه

بچه از یکسال و هشت ماهگی 

غدد جنسیش فعال میشه 

اون متوجه تحریکات جنسی میشه شاید نفهمه اصلا چی هست

اما اگه تحریک بشه براش لذت بخش هست 

فقط سعی کنین 

کاری نکنین لجبازی کنه که در نبود شما بیشتر انجام بده 

احتمالا به شو_رت حساسیت داره یه مدت فقط شلوار بپوشونه از زیر هیچی نپوشون چون شو_رتهاهای الان جنسشون اصلا خوب نیست وبعضی از بچه ها خارش میگیرن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
برا من دختره شو رت هم میپوشونم بهش از آینده اش خیلی میترسم خدایا کمکم کن

عزیزم باید دستاشو مشغول کنی سریع یه میوه بده دسش 

خمیر بده دسش 

گل بده دسش 

باید یکاری کنی از سرش بیوفته تو بزرگسالان واسه استرس و اضطراب من دلیل کودکان نمیدونم شاید عادت 

دساشو بکار بگیر بگو بیا اشپزی کنیم اصلا شو رت تنگ اینام نپوش شاید بدتر تحریکش کن زیادم نزار تلوزیون ببین چون بیکار میشه و کلافه حوصلش سر میره اینکار میکنه

بردم به دکتر گفتم گفت چیز عادیه بین بچه ها خیلی زیاده اگه دیدی تو جمع انجام میده یا زیادتر میشه حالا ...

اصلا دکتر و دارو نمیخواد باید با مشاور کودک صحبت کنی

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
خب به من میگن حواسشو پرت کن اصلا حساس نباش چون چیز عادیه یا بعضیاشون میگن توجه نکن من هرچی حواسشو پر ...

نه عزیرم شما که نرفتی مشاور که بدونی چی میگه.

مشاور فقط نمیگه حواسش پرت کن. راهکار میده

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
عزیزم باید دستاشو مشغول کنی سریع یه میوه بده دسش خمیر بده دسش گل بده دسش باید یکاری کنی از سرش بیوفت ...

ببین وقتی این کارو انجام میده میگم دخترم بیا به مامان کمک کن مثلا ناهار بیاریم بیا ظرفارو ببر میگه نه میگم بیا عروسک بدم بهت میگه نه نمی‌خوام مجبور میشم میام به زور بلندش میکنم که جیغ وداد میکنه دختر بزرگمم حساس شده جدیدا 

برا من دختره شو رت هم میپوشونم بهش از آینده اش خیلی میترسم خدایا کمکم کن

یه دکتر میگف دخترا شرت نپوشن ولی پسرا اجباریه

یه پاش نکن ببین بهتر نمیشه کلا شرت پوشیدن برای دختر و زن توی خونه موجب عفونت میشه 

ببین وقتی این کارو انجام میده میگم دخترم بیا به مامان کمک کن مثلا ناهار بیاریم بیا ظرفارو ببر میگه ن ...

عزیزم قبل این داستانا مشغولش کن درسته سخته ولی یه ماه تمرکزت بزار رو  این موضوع یعنی دایما مشغول باشه اصلا بزور اینا ن ک بدتر میکنه

یه دکتر میگف دخترا شرت نپوشن ولی پسرا اجباریهیه پاش نکن ببین بهتر نمیشه کلا شرت پوشیدن برای دختر و ز ...

اخه شرت براش تازه گرفتم گفتم شاید شلوارش راه رفتنی اینا میماله بهش اونجوری میشه ولی با شرت وبدون شرت فرقی نداره

اره دیروز دختر خاله خاش اینجا بودن هرچی میگفتن بیا بازی کنیم ولی اون انجام میداد خدایا داغونم

منم یه دختر دایی داشتم اینجوری بود اون پشتش رو میمالید رو زمین نفس نفس میزد نمیدونم زنداییم چیکارکرد تا ترک کنه الان بزرگ شده 

2810