2777
2789
عنوان

تجربه شما از خودارضایی کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 73 پست
اخه چه میفهمه ببرمش روانشناس هنوز سه سالش هم نشده حرف حالیش نیست که

نه نه. دکتر به شما کمک میکنه درست رفتار کنید و کنترلش کنید. نگران نباشید.‌خواهرزاده من یه مدت اینجوری بود. شلوارای کلفت پاش میکردن سریع بلندش میکردن اسباب بازی میدادن الان خوب شده. اون ۲ سالش بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بچه سه ساله اصلا این چیزارو متوجه نمیشه.چندوقت دیگه از سرش میفته.حواسشو پرت کن.خودارضایی بچه س ...

انجام میده بخدا تو نت هم نگاه کن بچه ها خودارضایی میکنن قشنگ عرق می‌کنه ویجوری میشه

بچه به اون سن درکی از خودارضایی نداره صرفا یه چیزی توی بدنش کشف کرده که نمیدونه چیهباید تا میشه حواس ...

حواسش پرت نمیشه میگم بیا قایم موشک بازی کنیم چشمامو می‌بندم بره قایم شهر میبینم خوابیده داره انجام میده

اخه چه میفهمه ببرمش روانشناس هنوز سه سالش هم نشده حرف حالیش نیست که

عزیزم روانشناس به تو کمک میکنه که در برابر رفتارها واکنش درست نشون بدی نه اینکه با بچه حرف بزنه یه چیزایی میگیدا

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      

مطلقا از اینجا نپرس حتی یه ذره هم اطلاعات ندارن همشونم تفکر عهد بوقی

طبیعیه بچه داره بدنشو کشف میکنه ولی حتما برای واکنش درست و جلوگیری از کار اشتباه خودت برو پیش روانشناس کودک و اونجا مطرح کن 

نه اون طفلک انجام نمیده هردو دخترن

چیزی ک من شنیدم این بود ک منتظر نشو ک ببینی اون کار رو میکنه بعد بخوای حواسش رو پرت کنی.

دکتره میگفت برای کل تایم بچه ات برنامه بچین مثلا این تایم فلان بازی بعد نقاشی بعد خوراکی بعد کارتون بعد پارک اینجوری از سرش میافته

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
چیزی ک من شنیدم این بود ک منتظر نشو ک ببینی اون کار رو میکنه بعد بخوای حواسش رو پرت کنی.دکتره میگفت ...

اخه نمیشه که فقط اون نیست که من کل تایمم و اختصاص بدم به اون اونیکی بچم مدرسه می‌ره مجبورم به اون هم وقت بزارم این دایم انجام میده نمی‌دونم ۲۴ساعته حواسم بهش باشه که

چند وقته اینکار میکنه

۷,۸ماهه آزمایش عفونت اینا دادم اصلا مشکلی نداشت اوایل فقط می‌خوابید رو زمین پاهاشو سفت میکرد آلان دستاشو می‌بره جلوش یا خودشو به تخت ومبل میماله یعنی داره پیشرفت میکنن😭دختر بزرگمم کنجکاو شده 

2810