2777
2789
عنوان

تجربه شما از خودارضایی کودکان

1050 بازدید | 73 پست

دیگه کم آوردم نمی‌دونم چی کار کنم بچم نزدیکه سه سالشه این کارو انجام میده به تخت ومبل میماله خودشو ببخشید راحت میگم داغونم بخدا کاش بمیرم هرچی حواسشو پرت میکنم فایده نداره بچه بزرگم میگه مامان چرا اینطوری می‌کنه میترسم رو اونم تاثیر بزاره خدایا دیگه نمی‌کشم آزمایش عفونت وایناهم دادم هیچیش نیست دیگه مغزم نمیکشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه بزرگت قبلا این کار رو نیمکرد؟ هر دوتا ی جنسن؟ یا دختر پسرن؟

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

بچه به اون سن درکی از خودارضایی نداره صرفا یه چیزی توی بدنش کشف کرده که نمیدونه چیه

باید تا میشه حواسشو پرت کنی که از سرش بپره

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

بچه ی سه ساله خودارضایی؟؟؟ اصلا مگه حس جنسی داره؟؟

اینا به کنار

با این سن و عقلش مگه میدونه خودارضایی چیه؟؟؟

شاید از روی عادت کاری رو انجام میده زیاد تو ذهنش پررنگش نکنین

https://daigo.ir/secret/1706526649

عزیزم تجزبیات جنسی کودک خیلی مهمه از روانشناس کمک بگیر نه ادمای اینجا بعضی چیزا طبیعیه بعضی چیزا نه و در هرصورت روی روان خیلی اثر گذاره هردوش پس متخصص باید کمکت کنه

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      

پسر کوچیکه‌م همه‌ش دست به خودش میزنه. تقریبا 3 سالشه. هر چی هم میگم اصلا ول نمی‌کنه. خیلی بدم میاد. پسرعموش 5 سالشه از اون یاد گرفته. وگرنه پسر بزرگم اصلا این عادت زشتو نداشت. 

ببرش حتما حتما پیش روانشناس تا دیر نشدهشرت و شلوار کلفت پاش کن. سریع بلندش کن. جا به جاش کن من فکر ک ...

اخه چه میفهمه ببرمش روانشناس هنوز سه سالش هم نشده حرف حالیش نیست که

اصلا موضوع نگران کننده ای نیست که داغون بشی

و با توجه و دعوا کردن باعث میشی سرکوب بشه

اینا تازه دارن بدنه خودشونو میشناسن و این رفتار طبیعیه شما با یه سرچ ساده هم علتش رو متوجه میشین

با کمک یه مشاور بچتون رو سالم تر تربیت کنین و نحو صحیح برخورد رو انجام بدین

2810