2777
2789
عنوان

بازیگر خارجی سوگل کیه🙄میگن من شبیه شم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 37 پست
آره پدررررم و دراورده😭ولی راضیم😁🤍تا بالای باسنولی اگ فر نبود بلنددددتر بودینی تار موهام که صاف کن ...

میگم سخته

اره فهمیدم برا منم ۱۰ سانت کوتاهتر نشون میده چون موجداره 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره پدررررم و دراورده😭ولی راضیم😁🤍تا بالای باسنولی اگ فر نبود بلنددددتر بودینی تار موهام که صاف کن ...

چطور شونه شون میکنی سخت نیست؟

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
وای قرص و دارو چرااااااالبته اگ میزدم الان رشدش بهتر شده بودمن موهام و حنا میزارم سالی چند بارفقط رو ...

ریزش مو کم خونی هیییی

منم فعلا دارو بخورم برا تقویت ببینم چی میشه امیدوارم خوب شه نیازی به مزوتراپی نشه 😢

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
2805
چطور شونه شون میکنی سخت نیست؟

وز نیست عزیزدلم

فره...خشک هست اما نه در حد اونا که وز ان

ولی خشک خشک اصلااااا شونه نمیشه

باید بهش آب ولرم بزنم نرم شه یا بعد حموم شونه کنم

روغنم هر روغنی نمیشه زد

بیشتر آب گرم جوابه😅

اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱
ریزش مو کم خونی هییییمنم فعلا دارو بخورم برا تقویت ببینم چی میشه امیدوارم خوب شه نیازی به مزوتراپی ن ...

روزی ۷ یا ۱۴ بادام

و ۲۱ دونه مویز 

این دوتا رو تا ۴۰ روز بخوری

و تو شامپوت هم نمک طبیییعی بریز

چندبارم سدر و حنا بزار رو موهات

قشننننگ تقویت میشه

اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱