2777
2789

یکی بهم گفت موهات و که باز میکنی 

شبیه بازیگر خارجس نقش سوگل تو ماهواره میشی😑

اصلا نمیدونم کی هست؟ نفهمیدم توهین بود یا تعریف😂

اگ میشناسید اسم اصلی بازیگر و بگید سرچ کنم ببینم شبیهم یا نه😂

خوشگله طرف؟؟ یا زشته😂

البته من خدایی موهام خیلی قشنگه

همیشه خدا رو بابتش شکر میکنم

فر و قهوه ایه دلتون نخاد😂❣🤗💛

اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱

شاید منظورش سوگل تو غنچه های زخمی بوده؟

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسم فیلمشو نگفتمگه چندتا سوگل تو فیلما دارن😁

زیااد حالا تو بزن بیوگرافیشو ببین شاید همونیی

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
2805
خوشگله یا زشته😐ببینم بهم توهین کرد یا چیاسم بازیگره چیه سرچ کنم ببینم شبیهم یا نه😂

خوشگله 

توهین نیست هر کی یه چهره ای میپسنده 

زیااد حالا تو بزن بیوگرافیشو ببین شاید همونیی

آرههه موهاش کپ موهای منه

مدل صورتشم خیلی شبیهه

ولی اون خوشگلتره..هرچند با کلی آرایش دیدمش

ولی من خالص و طبیعی و نچرالم😂

آرههه موهاش کپ موهای منهمدل صورتشم خیلی شبیههولی اون خوشگلتره..هرچند با کلی آرایش دیدمشولی من خالص و ...

😀😀👍

پره خیلی ولی بلند نیس کوتاه می‌کنم گردنم اذیت میشه وقتی بلند میشه تا پایین شونمه الان

چقد میتونن حقیر باشن آخه

چه سریع واکنش نشون میدنا😬🙄

چجوری نی نی یار تگ کنم

2810