2777
2789

یکی بهم گفت موهات و که باز میکنی 

شبیه بازیگر خارجس نقش سوگل تو ماهواره میشی😑

اصلا نمیدونم کی هست؟ نفهمیدم توهین بود یا تعریف😂

اگ میشناسید اسم اصلی بازیگر و بگید سرچ کنم ببینم شبیهم یا نه😂

خوشگله طرف؟؟ یا زشته😂

البته من خدایی موهام خیلی قشنگه

همیشه خدا رو بابتش شکر میکنم

فر و قهوه ایه دلتون نخاد😂❣🤗💛

اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱

شاید منظورش سوگل تو غنچه های زخمی بوده؟

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسم فیلمشو نگفتمگه چندتا سوگل تو فیلما دارن😁

زیااد حالا تو بزن بیوگرافیشو ببین شاید همونیی

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
2805
خوشگله یا زشته😐ببینم بهم توهین کرد یا چیاسم بازیگره چیه سرچ کنم ببینم شبیهم یا نه😂

خوشگله 

توهین نیست هر کی یه چهره ای میپسنده 

زیااد حالا تو بزن بیوگرافیشو ببین شاید همونیی

آرههه موهاش کپ موهای منه

مدل صورتشم خیلی شبیهه

ولی اون خوشگلتره..هرچند با کلی آرایش دیدمش

ولی من خالص و طبیعی و نچرالم😂

آرههه موهاش کپ موهای منهمدل صورتشم خیلی شبیههولی اون خوشگلتره..هرچند با کلی آرایش دیدمشولی من خالص و ...

😀😀👍

پره خیلی ولی بلند نیس کوتاه می‌کنم گردنم اذیت میشه وقتی بلند میشه تا پایین شونمه الان

چقد میتونن حقیر باشن آخه

چه سریع واکنش نشون میدنا😬🙄

چجوری نی نی یار تگ کنم

2810