2777
2789

مثلا دندونی که شکسته و به عصب رسیده نصفش کلا نیست

اینطور دندونی رو درست میکنن.؟

یا درحد پر کردن سطحی انجام میدن؟

روکش چی میتونن بذارن؟

من بیمه سلامت دارم قبول میکنن آیا

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
ببخشید درحدی ک ب گند بکشه

عه😔

من اخرین امیدم اونجا بود میخواستم  برم ببینم میتونم کاری کنم به دندونام😔وگرنه باید کلا بکشم مصنوعی کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونا دانشجوان و تازه کار و قلق هر دندونی دستشون نیس و خراب میکنن برا یه مقدار خیلییی کم هزینه کمتر د ...

این اخرین امیدم بود😞

وگرنه باید برم بکشم و مصنوعی بذارم

بخاطر هزینه؟

😞همه دندونام خرابه همه خیلی سرگردون شدم بابت این دندونام همه درا به روم بسته است

😞همه دندونام خرابه همه خیلی سرگردون شدم بابت این دندونام همه درا به روم بسته است

ایمپلنت هم هزینش خیلی زیاده

کسی دورتون بیمه ارتش یا بنیاد شهید نیس بهتون دفترچه رو بده و با پزشک صحبت کنید که هزینه ندارید قبول میکنن اکثرا برای این قشر خیلی بیمشون عالیه و هزینه رو خیلی کم میکنن 

اگه هم نشد مصنوعی جای خوب واقعا طبیعی انجام میدن و طوریه که فیکس میکنن توی دهان 

دیگ هم تا اخر عمر راحت هستین و دردسر خرابی و.. ندارین

ایمپلنت هم هزینش خیلی زیادهکسی دورتون بیمه ارتش یا بنیاد شهید نیس بهتون دفترچه رو بده و با پزشک صحبت ...

ایمپلنت چقدره هزینه ش.

منم ۱۰ تا دندون دارم ک باید ایمپلنت بشه 😔

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

اینجور جاها گمونم فقط در حد سرماخوردگیه

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بنظرم برو. من رفتم مطب یه دکتر کلی هم پول گرفت ولی کار و دستیارش که دانشجو بود انجام داد. اینا هم همینن. دانشجو انجام میده ولی استاد نظارت کامل داره. بده انجام بدن

بنظرم برو. من رفتم مطب یه دکتر کلی هم پول گرفت ولی کار و دستیارش که دانشجو بود انجام داد. اینا هم هم ...

من میخواستم انجام بدم و کلی پرس و جو کردم ک اکثرا ناراضی بودن همه بعدم از خود دانشکده دندونپرشکی هزینه پرسیدم و دیدم فقط یه درصد خیلی کم شاید در حد ۳۰۰ ۴۰۰ تومن کمتر بگیرن همونجا هم همون قیمتو میگیرن

ایمپلنت هم هزینش خیلی زیادهکسی دورتون بیمه ارتش یا بنیاد شهید نیس بهتون دفترچه رو بده و با پزشک صحبت ...

نه همچین بیمه ای نداریم دور و بر

ممنون🌹

من میخواستم انجام بدم و کلی پرس و جو کردم ک اکثرا ناراضی بودن همه بعدم از خود دانشکده دندونپرشکی هزی ...

جدی؟ اخه من مادربزرگم و برده بودم واسه لثه هاش. بعد اونایی که اومده بودن مثلا دندون عقل جراحی کرد دندون پر کردن و ... خیلی شاد و خندون از اتاق بیرون میومدن بعدم میگفتن خدایی خیلی هزینش از جاهای دیگه کمتر. شاید به جاشم بستگی داره نمیدونم

2810