2777
2789

من باید برم خونه مامانم برا زایمان چون دوتا شهر غریبیم و زایمانم موقع امتحانه داداشمه ومامان بزرگم سرطان سینه داره مامانم باید موقع شیمی درمانی ازاون مواظبت کنه ..اونجا مهمون میرن ومیاد وعلاوه براون یک ماه اونجاییم شوهرمم غریبه خجالتم میشه بهش بگم وسایل بخریم بزاریم خونشون گفتم برنج بهریم بزاریم 

گفت بابات ناراحت میشه و میگه دوکیلو برنج خونه ما نبود واینکه میدونم وضعیت بابام خوب نیست 

به نظرتون چه کنم

به طور واضح به شوهرم بگم بخریم؟!؟

خودم هم ۲/۵,پس انداز دارم اوناخرج کنم کافی که نیست واینکه بچه ها من همه سیسمونی خودم خریدم ازپول شوهرم مامانم میخواد پنج تومن کادو بده بهم بگم کمتر بده بزار برا خرج خونه ب نظرتون چقدر کافیه ....

عزیزم مستقیم بگو 

بگو تو این گرونی خداروخوش نمیاد 

تو بخر اگه ناراحت شد میگم من گفتم 

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاالله بسلامتی زایمان کنی برای ما منتظرا هم دعا کن میتونی به همسرت بگی فعلا دست خانوادت خالیه و ا ...

نه نمیتونم غریبه هست خودم وخانوادم کوچک میشیم بابام به خاطر اینکه من کوچک نشم از حدتوانش جهازداده دستش خالی شده

2805

عزیزم

مهربونم ک ب فکر پدر مادرت هستی

ب شوهرت نگو

پدر مادرت ی موقع ناراحت میشن

نمیتونی ی وامی قرضی ....چیزی بگیری بعد خرد خرد جور کنی

نه از پدر مادر بگیری

نه مستقیم از شوهر

پدر مادرت کوچک نشن

یا خدایی یک ماه نمون

حداقل زود برگرد بعد ده دوازده روز

عزیزم کادو رو کمتر بدین،پول برای خرجی بذارید. چون شرایط مالی پدرت خوب نیست اونا رو تحت فشار نذاری بنظرم یا یکم موادغذایی ببر با خودت یا پول همراهت باشه که کمک خرجشون باشی،دیگه شیرینی و شربت و اینا هم که باید تا چند روز داشته باشی باید پول واسه این چیزا جداکنی،

سلام عزیزم . مبارکت باشه قدم نو رسیده.  بنظرم همون ۲و نیم فعلا خرج کن ‌ . اگه با شوهرت راحتی بگو خرید کنه و اگه نه و فکر میکنی حرمت بابا و خانواده ات کم میشه چیزی نگو بخره ‌ در فرصتی بهتر که پس انداز باز داشتی کمک کن و شوهرت نفهمه 

عزیزممهربونم ک ب فکر پدر مادرت هستیب شوهرت نگوپدر مادرت ی موقع ناراحت میشننمیتونی ی وامی قرضی ....چی ...

نه تنها کاری تونستم بکنم چند ماهی پونصد وام مادرم پرداختم گفتم پول باشه بده کادو بهم .....الان شده۲٫۵

فقط یادت باشه روزای اول زایمان بچه خیلی خرج داره غیر از شیرینی و اینا،بچه خودش یکم خرج داره،باید پول دستت باشه،سعی کن تا میتونی فقط برای موقع زایمان پول پس انداز کن که کم نیاری.

فقط یادت باشه روزای اول زایمان بچه خیلی خرج داره غیر از شیرینی و اینا،بچه خودش یکم خرج داره،باید پول ...

اونو شوهرم انشاءالله اوکی میکنه ولی خب اینجا رو نمیدونم چه کنم چ خرجایی داره

2810