2777
2789
عنوان

شمابودید چه کار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 22 پست
این نظرخوبیه

ببین من بابام بدش میاد چیزی من بخرم یا شوهرم میگه شما تازه عروسید جمع کنید من میدم به شما ، شما بچمین ولی من مثلا میبینم مادرم مریض شده میرم عیادتش موز میخرم به شوهرم میگم موز بخر ببرم حالا بماند که مامانم نصف بیشترشو بارمیکنه خودم میارم بعد میبینم بابام میخواد دعوام کنه میگم بمن چه اخلاق شوهرم اینطوره شما هم همینو بگو هم شوهرتو بردی بالا هم هوای باباتو داشتی ولی از اینجا خرید کن برنج و گوشت و اینا رو بعد به شوهرت بگو اون با من میدونم چی بگم بعد به مامانت بگو من درجریان نبودم خود شوهرم اینارو خریده و گفته ببریم اونجا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گوسفند که میکشیم برنج ومرغ وروغن میخرم اگه پولی موند حبوبات وسبزی میخرم

ببین عزیزم برنج ایرانی ی ده کیلویی بخر مرغ و روغن بخر اگه گوشت نگیری با دو نیمت میتونی اینارو بخری دیگه ی تومن مادرت هم نگیر بگو چهارتومن بس بهت بدن 

2805