2777
2789
عنوان

بچه‌ای که اینموقع شب مامانشو بیدار می‌کنههه

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 43 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا برا ب دنیا بیاد 11 ماهه حسرت ب دلم مونده دو ساعت مداوم پشت هم بخوابم بعلاوه 9 ماه بارداری بکن ...

بمیرم برا دلت 😶🤣

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
خواهر الان باز خوبه اگه بدونی تو این 33روز که زایمان کردم چه بلاها این فسقل شرم نیاورده کلا شاید 4سا ...

خداحفظش کنه عزیزم🤍

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
واقعا یکی بهم گفت بچه هر چی بزرگ بشه مشکلات شم باهاش بزرگ میشه

درست گفته😁

من خودم تا قبل از بچه دار شدنم میگفتم ۳ تا بچه میخوام الان میگم همین یه دونه بسه

فکر دوباره از اول همه ی اون چالشا رو گذروندن مو به تنم راست میکنه🤭

بچه من دختره

عزیزم ایشاالله پا قدم دار باشه،حالا من سر دخترم هیلی راحت بودم زیاد اذیت نمیشدم 

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
هم سنم هستیمدخترم همین الان خوابید ساعت 11 بردم تو ماشین خوابوندم 12 و نیم بیدار شد الان دوباره خواب ...

من پسرم این مدلی هست که مثلا الان می‌خوابه 20 دقیقه بعد با شاید خیلی کمتر بیدار میشه یه شیر در حد کم میخوره یه کم غر میزنه دوباره می‌خوابه 

من به همین خاطر تا صبح بیدارم خوابش سفت و عمیق نمیشه 35روزش هست کی درست میشه بنظرت کم آوردم 

حالا ختنه هم در پیش داریم 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
بله تا آخر 2 سال حداقل

ولی خواهر زاده های من تا چهل روز اول اینجوری بوذن بعد خوب شدن اونا دختر بچه بوذن 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
من پسرم این مدلی هست که مثلا الان می‌خوابه 20 دقیقه بعد با شاید خیلی کمتر بیدار میشه یه شیر در حد کم ...

معموما بعد 40 روزگی تا نهایت 6 ماه درست میشه 

نشد ببرش دکتر 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان