2777
2789
عنوان

خانوما برای جهاز فرش دست دو در حد نو بخرم معلوم میشه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 40 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردم ایران و همین چشم تو هم چشمی و دخالت تو کار دیگران بدبخت کرد

ب من گفت بغچه نداری ؟

خدایی این از کجا ب ذهنشون اومد 

مامانم رفت دو تا پارچه گلدوزی شده آورد  چند تا هم از اون زیپ دارا .دهنش بسته شد. 

با ور میکنی من نمی‌دونستم اصلن بغچه دارم یا به چه دردم میخوره

ب من گفت بغچه نداری ؟خدایی این از کجا ب ذهنشون اومد مامانم رفت دو تا پارچه گلدوزی شده آورد چند تا ه ...

مادرشوهر من ، تو حرفام گفتم مامانم برای خواهرم سرویس ۲۴ نفره چینی خرید ... بعدا پرسید تو جندنفره خریدی گفتم ۱۸ .. گفت هه برای خواهرت ک خانواده شوهرش کمن ۲۴ ،تو ۱۸ ؟ ... انقدر حرص خوردم چرا لال شدم ... چندروز بعدش به یه بهونه الکی رفتم خونشون ... وسط حرفام گفتم منکه توقع نداشتم هرکاریم کردن منت گزاشتن سرم لطف کردن 

مادرشوهر من ، تو حرفام گفتم مامانم برای خواهرم سرویس ۲۴ نفره چینی خرید ... بعدا پرسید تو جندنفره خری ...

مانتو خونه رو ندیده بودیم اومدن گفتن میوه چای بیار میخواستم ببینم بابام برام مواد غذایی و خوراکی خریده یانه

مانتو خونه رو ندیده بودیم اومدن گفتن میوه چای بیار میخواستم ببینم بابام برام مواد غذایی و خوراکی خری ...

برا من کل کشوهارو آوردن بیرون در حبوبات ا رو باز کرد ن فک کن دایی شوهرمم اومد 

اومدم جلوشونو بگیرم بابام خندید گفت ول کن بذار زندگی پسرشونو ببینن باباجان دیگه منم هیچی نگفتم نشستم رو مبل 

بستگى به نخى كه به كار رفته قيمتاى مناسب هم هست تو مغازه ها

فرش نو مشخصه چون اكثرشون پرز دارن اولش

بعد از مدتى جارو زدن و شستشو پرز از بين ميره

ولى به نظر من شما به چند تا نكته توجه كن يكى اينكه به جيبت فشار نياد بعد طرفتو نگاه كن بعد رسم و رسومتون كه بقيه اگه ميان ميبينن چى ميگن

سعی کن دست دومی بخری که زیاد کهنه نشده باشه

سلام عشقم، خوبی؟😍 تو چرا تگ نمیشی؟ تو یه تاپیکی میخواستم تگت کنم نشد😕

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥