از یه چیز با خبر شدم خیلی ناراحت کنندس
یکی از اقوام ما از یه دختر خوشش اومده بود توی اقوام بوده . دختر خانم هم خودش همه چی تموم بوده قضیه پنج سال پیش بوده ..آقا پسر خانوادش قضیه خواستگاری خودشون مستقیم از دختر خانواده دختر پیگیری نمیکنن؛
قضیه میسپارن به فردی به عنوان واسطه یعنی عمل کنه : واسط هم قضیه به دختر خانم نمیگه از خودش جوابی در میاره که یعنی دختر خانم این جواب رد به آقا پسر داده ! مثل اینکه واسط ناراحتی ار خانواده پسر داشته اینطوری اومده ناراحتیش جواب داده ؛
۵ سال میگذره آقا پسر عقد میکنه همینکه میخواد بره سر خونه زندگیش جریان میفهمه خودش خانواده پسر ؛ که خواستگاری چند سال پیش اصن انجام نشده دختر خانم خبر نداشته و الانم دختر خانم مجرد ؛ و اما میمونه حال بد خود آقا پسر خانوادش ؛ چند وقتی هم هست آقا پسر نسبت به همسر الانش گفتن دلسرد شده حالش بده 😐
موقع امشب فهمیدم خیلی ناراحت شدم البته بهشون گفتم تقصیر خودتون هست خودتون مستقیم باید خواستگاری مطرح میکردین ..بازکرد عمل خودتون امسال با اون بی میلی زندگی تا ابدت با همسرش باید تاوان خودش نسبت به خودش پس بده !
نتیجه اخلاقی کار خودمون آیندمون میسازه به کسی نسپاریم مثل این آقا زندگی تا آخر عمرش با خودخواهی خودش نسبت به خودش زندگی بی میلش تموم شد