2777
2789
عنوان

مامانایی ک دوقلو باردار هستن بیان

159 بازدید | 16 پست

سلاام مامان دوقلوها امشب خواستم تجربمم از بارداری و زایمان رو باهاتون در میون بزارم شاید به کارتون بیاد.

من به صورت طبیعی دوقلوی همسان باردار شدم.هفته ۱۸ بارداری بخاطر رشد کم یکی از قل ها و خونرسانی کم بهش بهم‌پیشنهاد شد که قل کوچیک رو ریداکت کنم.قل کوچیکم یه طرف قلبشم بزرگتر از سمت دیگه بود.

من این پیشنهاد رو نپذیرفتم.به بیمارستان شریعتی مراجعه کردم تحت نظر استاد لاله اسلامیان.طبق تشخیصشون ممکن بود هفته ۲۵ تا ۲۹ زایمان زودرس اعلام بشه و دو تا کوچولوم رو از دست بدم.

با پیش رفتن بارداریم مجدد اکو قلب انجام دادم.مشکل قلب بچم حل شده بود .فقط دو تا قلم یه حفره ای داخل قلبشون بود ک طبیعیه معمولا.

با همین شرایط جلو رفتم تا هفته ۳۳ تشخیص دادن بخاطر اوضاع قل کوچیک بتا تزریق کنم.بعد از تزریق آخرین دوز باید ۴۸ ساعت بستری میبودم ک خب با شروع خورده دردام تشخیص دادن خاتمه ی بارداری رو اعلام کنن.

بچه های من بخاطر اوضاع تنفس و ترشحات معدشون ۱۵ روز بستری بودن.داخل سرشون کیست بود ک به مرور زمان جذب شد و قل کوچیکم یه لخته ی خون توی سرشه ک نسبت به اول کوچیکتر شده.حفره های قلبشون بسته شد و قل بزرگم بین بطن قلبش یه میلی فاصلست که انشاءالله به مرور زمان بسته میشه.

بچه ها الان ک تقریبا ۷۰ روزه هستن همچنان تفاوت وزن دارن ولی رشدشون رو به روال عادیه.

خواستم بگم اگر به هر دلیلی پزشکتون تشخیص ریداکت یا لیزر دادن حتما پیش چند تا فلوشیپ کار کشته ویزیت بشید و بعد تصمیم نهایی رو بگیرید چون معمولا این دستور زمانی داده میشه ک این طفل معصوما قلب دارن و علنا دستور قتل یه فرد به دلایل پزشکی مطرحه.

امیدوارم این دوران رو به خوشی بگذرونید و کوچولوهاتون رو صحیح و سالم بغل بگیرید عزیزای دل 🩵

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بچه ندارم انقد دوس دارم دوقلو داشته باشم خدایا یعنی میشه🥺🥺🥺🥺

سخته عزیزم هر کسی تواناییش رو نداره یکی یکی پیش برو😄

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

جالب بود 

چه کار خوبی کردی 

خدا حفظشون کنه 

اسماشون چیه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عزیزم خدا پسراتو حفظ کنه

فدات مرسی

سخته عزیزم هر کسی تواناییش رو نداره یکی یکی پیش برو😄

خواهرشوهرم دوقلو داره خودم کمکش بزرگشون کردم عاشق منن🥺🥺دوس دارم خودمم داشته باشم با اینکه دهن آدم سرویس میشه ولی از آب و گل ک دربیان خیلی شیرین میشن

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
جالب بود چه کار خوبی کردی خدا حفظشون کنه اسماشون چیه

مرسی اجازه بده بخاطر ناشناس موندن نگم

مرسی اجازه بده بخاطر ناشناس موندن نگم

باشه عزیزم 

ببوسشون😘

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خواهرشوهرم دوقلو داره خودم کمکش بزرگشون کردم عاشق منن🥺🥺دوس دارم خودمم داشته باشم با اینکه دهن آدم ...

منم دلم خواست خدا داد تاپیک قبلیم چکیده ای از ماجرا رو گفتم خدا نصیبت کنه حالا ک انقدر طالبشی

باشه عزیزم ببوسشون😘

عزیزی 💗

والا میخام شناسایی نشم ک نگفتم اسماشونو 😊