سلاام مامان دوقلوها امشب خواستم تجربمم از بارداری و زایمان رو باهاتون در میون بزارم شاید به کارتون بیاد.
من به صورت طبیعی دوقلوی همسان باردار شدم.هفته ۱۸ بارداری بخاطر رشد کم یکی از قل ها و خونرسانی کم بهش بهمپیشنهاد شد که قل کوچیک رو ریداکت کنم.قل کوچیکم یه طرف قلبشم بزرگتر از سمت دیگه بود.
من این پیشنهاد رو نپذیرفتم.به بیمارستان شریعتی مراجعه کردم تحت نظر استاد لاله اسلامیان.طبق تشخیصشون ممکن بود هفته ۲۵ تا ۲۹ زایمان زودرس اعلام بشه و دو تا کوچولوم رو از دست بدم.
با پیش رفتن بارداریم مجدد اکو قلب انجام دادم.مشکل قلب بچم حل شده بود .فقط دو تا قلم یه حفره ای داخل قلبشون بود ک طبیعیه معمولا.
با همین شرایط جلو رفتم تا هفته ۳۳ تشخیص دادن بخاطر اوضاع قل کوچیک بتا تزریق کنم.بعد از تزریق آخرین دوز باید ۴۸ ساعت بستری میبودم ک خب با شروع خورده دردام تشخیص دادن خاتمه ی بارداری رو اعلام کنن.
بچه های من بخاطر اوضاع تنفس و ترشحات معدشون ۱۵ روز بستری بودن.داخل سرشون کیست بود ک به مرور زمان جذب شد و قل کوچیکم یه لخته ی خون توی سرشه ک نسبت به اول کوچیکتر شده.حفره های قلبشون بسته شد و قل بزرگم بین بطن قلبش یه میلی فاصلست که انشاءالله به مرور زمان بسته میشه.
بچه ها الان ک تقریبا ۷۰ روزه هستن همچنان تفاوت وزن دارن ولی رشدشون رو به روال عادیه.
خواستم بگم اگر به هر دلیلی پزشکتون تشخیص ریداکت یا لیزر دادن حتما پیش چند تا فلوشیپ کار کشته ویزیت بشید و بعد تصمیم نهایی رو بگیرید چون معمولا این دستور زمانی داده میشه ک این طفل معصوما قلب دارن و علنا دستور قتل یه فرد به دلایل پزشکی مطرحه.
امیدوارم این دوران رو به خوشی بگذرونید و کوچولوهاتون رو صحیح و سالم بغل بگیرید عزیزای دل 🩵