2777
2789
عنوان

هر نصیحتی به دلت افتاد بهم بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 31 پست

سلامتی از همه چی مهم ترع

انگیزه باشه ناممکنی نیست 🌱🕊                                     شاعر میگه چه فایده داره صورته زیبا وقتی باشه ذاتش مشنگ                                                                          

والا چیزی که تجربم شده و باز گوش نمیکنم و دوباره ضرر مبکنم 

اعتماد به دیگرانه 

به هیچکس حتی عزیزانت اعتماد نکن 

در اخر خودتی که بدرد خودت میخوری بخدا راست میگم 

مواظب خودت باش 

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

کم گوی و گزیده گوی چون در😊

تو کار از خانوادت و خرجو آیندت برا همکارت چیزی نگو حتی یک کلمه

همیشه خوب بخور و بپوش و بگرد اما زیاده روی نکن

با ادم ابله هم دهن ب دهن نزار 

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌

به هیچ کس تکیه نکن،با هرکسی مثل خودش رفتار کن،تا شناخت پیدا نکردی صمیمی نشو حتی اگه صد سال گذشت،به ارزش وجودی آدما توجه کن:اگه ازت انتقاد کرد و باارزش بود:بپذیر و بهش فکر کن،اما اگه ازت تعریف کرد و بی ارزش بود:جدی نگیر

برای ارزو هات بجنگ 

هیچ وقت غرورتو بخاطر پسری نابود نکن اگ کردی ام فدا سرت دیگ ی موقعی شرمنده دلت نمیشی ک تلاش نکردی اما بعد از اون پاشو قوی باش غرورتو برگردون 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
2810