2777
2789
عنوان

زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 20 پست
چرا صحبت کردم آروم هم صحبت کردم اما هنوز نتونستم بفهمم چون اون یه جوریه اخلاقش مثلا کارای بقیه توجه ...

دقیقا منو همسرم هنوزم این‌مشکل رو داریم دیگه کم کم که بگذره تو هم بیخیال میشی یه جورابی که دیگه از شوق و ذوق میوفتی

خی صحبتا نتیجه نداد؟ اخه سه سالم زیاده تو این سه سال هنوز نمیدونی میتونی باهاش باشی یا نه؟ حس میکنم ...

ببین خانوادش اونطوری نیستن ک اهمیت ب بچه هاشون بدن فقط برای فضولی اهمیت میدن یعنی شوهر من تو خانواده ای بزرگ شده ک خودش بزرگ شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین خانوادش اونطوری نیستن ک اهمیت ب بچه هاشون بدن فقط برای فضولی اهمیت میدن یعنی شوهر من تو خانواده ...

متوجه نشدم این تیکه اخرو میشه مثال بزنی

ولی درکل بچه مستقل نبودن ربطی به خانواده نداره به ابستگی فکری خوده شوهرت ربط داره 

مادر پدر من کاری به برادرم ندارن ولی اون از نظر روانی وابسطه مادرشه راه دورم که میره کار کنه بازم استقلال فکری نداره 

متوجه نشدم این تیکه اخرو میشه مثال بزنیولی درکل بچه مستقل نبودن ربطی به خانواده نداره به ابستگی فکری ...

ببین اون اصلا خانوادش اونطوری وابسته نیس میره مسافرت اصلا زنگ نمیزنه بهشون