2777
2789
عنوان

زناشویی

382 بازدید | 20 پست

کیا شوهرشون اصلا بهشون ابراز علاقه نمیکنه 

بچه ها شوهرم بهم ابراز علاقه نمیکنه مثلا حتی گلم عزیزم هیچ وقت نگفته

اما ازاین مدل حرف زدن هم بلد هست مثلا دوستش زنگ میزنه بهش میگه جونم فدات بشم میگه ب دوستش اما ب من یه بارم فدات بشم نگفته 

من ابراز علاقه میکنم اما یکم دیگه دلم نمیخاد حرفای قشنگ بهش بزنم چون بهم نمیزنه خیلی اذیتم کرده اما دوسش دارم 

میگم چه خبر میگه چه خبر 

میگم خب بگو تعریف کن میگه چی بگم حرفی ندارم بزنم

میگم خب یه چیزی بگو

یه حرفیم بخام بزنم ک مثلا اون شرکت کنه توحرفم فقط گوش میده بعد میگه تموم شد خدافظ

اینم بگم هم خوشکلم هم خوشتیپ 

مشکلش چیه؟

همه مردا اینطورین؟

کسی راه حلی داره ک بتونه کمکم کنه این مشکلم حل بشه

اونی ک کمکم کنه ازته دل براش دعاهای خوب میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باهاش حرف زدی؟ چندوقته ازدواج کردین؟ از اول سرد بود یا به مرور پیش امد؟

ببین اوایل ازدواج آشنایی ب من می‌گفت گلم فدات بشم من خجالت میکشیدم هنوز عقد نبودیم اما بعد عقد رفتیم مسافرت خانوادگی ک اونجا فهمیدم ک مورد مناسبی نبوده برام نزدیک ۳ سال عقدم 

ببین اوایل ازدواج آشنایی ب من می‌گفت گلم فدات بشم من خجالت میکشیدم هنوز عقد نبودیم اما بعد عقد رفتیم ...

خب بعد که فهمیدی مناسب هم نیستین کاری نکردی؟ مثلا مشورتی؟ مشاوره ای؟ صحبتی با خودش؟

خب بعد که فهمیدی مناسب هم نیستین کاری نکردی؟ مثلا مشورتی؟ مشاوره ای؟ صحبتی با خودش؟

چرا صحبت کردم آروم هم صحبت کردم اما هنوز نتونستم بفهمم چون اون یه جوریه اخلاقش مثلا کارای بقیه توجه میکنه 

الان میگم ببرمنو بیرون نمیبره اما بقیه بگن میگه بریم باهاشون

چرا صحبت کردم آروم هم صحبت کردم اما هنوز نتونستم بفهمم چون اون یه جوریه اخلاقش مثلا کارای بقیه توجه ...

خی صحبتا نتیجه نداد؟ اخه سه سالم زیاده تو این سه سال هنوز نمیدونی میتونی باهاش باشی یا نه؟ 

حس میکنم بچه ننس یکم میتقل نیست واسه حرفا و تصمیماتش واسه کاراش