2777
2789
عنوان

خیلی چاقمممم عکسسسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 32 پست

خوبی فقط یکم از کناره ها توپر دیده میشی 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر قدت واقعا ۱۷۳ هست چیزی ک من دیدم پس وزنت خیلی بیشتز از ۷۵ باید باشه

نه اظلاعات درسته دروغ ندارم که

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
والا با قد 173 باید 85 کیلو باشی با این انداممن خودم یه 20 کیلو اضافه وزن دارم و دز حال لاغر شدنم . ...

نه دروغ ندارم که شاید تو عکس یجوری افتادم

ولی همچی تو پهلو و رونم جمع شده

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه

اصلا این حرفو نزن چرا داری ارزش خودتو میاری پایین انگیزه نمیدم ولی هر گلی یه بویی داره گلم 

بعدشم هر چیزی چاره ای داره برو باشگاه من خودم برنامه مینویسم اگه خواستی بگو برات بینویسم یا چه میدونم رژیم بگیر ولی راجب خودت اینجوری نگو خودتو دوست داشته باش به خودت برس بزار هرجوری که هستی زیبا باشی 

بعدشم مگه ادمای تپلی چشونه

):I told you i was sad

2810