2777
2789
عنوان

تکرر ادرار (متاهل کسی میشه بیاد)

184 بازدید | 22 پست

به تازگی ازدواج کردم،الان چند روزیه بعد از رابطه تکرر ادرار دارم 

کمرم درد میگیره پ معذرت میخام انگار مثانه ام کمی درد میکنه بخاطر چیه؟

داخل تاپیک های قدیمی سایت میگن میتونه عفپنت باشه ولی خوب علائم عفونت ندارم 

میشه راهتماییم کنین چیکار کنم 

بغضی شدم بخاطر این مشکل ازار دهنده اس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوایل ازدواج این درد ها طبیعیع

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

خیلی از عفونتها بی نشونه و علامته

من ۲۶سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک ، عاشق مطالعه و دنیای کتاب‌ها هستم . میتونم با هر دوتا دستم بنویسم و آواز اصیل ایرانی رو دوست دارم .❤

سردت نشده ؟؟؟من میشینم رو یه چیز سرد اینجوری میشم یا هندونه بخورم...

شایدم عفونت گرفتی باید بری دکتر

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

با داشتن رابطه اصولا دچار خارش میشید که خودش دعوت باکتری ها در واژن را گوشزد میکند

سعی کنید از کاندوم استفاده کنید بانو،

فردا یک تشت اب گرم را با یک استکان سرکه تهیه کرده و به مدت ربع ساعت در ان بنشینید، نتیجه خوبی را کسب خواهید کرد

من به شما احترام می‌گذارم   چون برای خودم شخصیت قائل هستم