2777
2789
عنوان

بیایین کمک😅🤦🏽‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 46 پست
اره امد گرفت مارو 😂🤦🏽‍♀️خودمم از همین میترسم فوبیایه جدید:/وای یعنی بدون دخ. ولم بیماری منتقل میش ...

فضولی نشه جانم ولی انگاری  نامزد عقدی نیستین

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎
کاش جای دخالت کردن تو زندگیه بقیه چ لقب زشت گذاشتن به فکر زندگیه خودتون باشید

دخالت😂تاپیک زدی تا نظرات رو بشنوی ...منم حقیقت رو بهت گفتم .

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم دیگه اولین بارمه میترسم بعضیا هی استرس بیخود میدن منم که عین چی استرسی ام در اون حد که بخاطر ...

نگران‌نباش گلم بایکبار رابطه باردار نمیشی تو بعدشم میگی اصلا دخول نداشتی چجوری باید باردار بشی آخه

2805
خب چند وقت دیگه عقد میکنیم یکسال پارتنر اینا بودیم حالا دیگه امده جلو

ایشالا به سلامتی خیلی مواظب خودت باش پس  

سعی کن رابطه نداشته باشین تا عقد رسمی ♥️

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎
اون تاپیک برا قبل بود حالا دیگه نامزدمه یعنی ممکن نیست پارتنرت بیاد بگیرت؟ عجبا

اگه راست میگی من معذرت میخوام ولی اگه دروغ میگی جار زدن گناه از انجام گناه ..گناهش بیشتره

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

دخالت😂تاپیک زدی تا نظرات رو بشنوی ...منم حقیقت رو بهت گفتم .

حالاکه قراره دل بقیه رو بشکنی بنظرم تو نظر نزار چون سر خودتم میاد و نفر بعدی خودتی مورد تمسخر یا هرچیز دیگه گرفته میشی اصن من هرچیم باشم بتو ربطی نداره یا اصن باردارم باشم بچه ولدزنا باشه هرچی باشه بازم بتو ربطی نداره من جواب سوالمو خواستم نه ولد زنا بودنشونو یا چیز دیگه 

اگه راست میگی من معذرت میخوام ولی اگه دروغ میگی جار زدن گناه از انجام گناه ..گناهش بیشتره

راستو دروغمم بتو ربطی نداره چون زندگیه خودمه من جواب سوال خواستم نه اینکه بیای گناهو بهشتو جهنم تایین کنی برام عزیزم پارتنر بودیم یراست مینوشتم پارتنر نمینوشتم نامزد به هرحال این حرفاو فضولیا جالب نیست شاید اصن یکی مشکل بدی داشته باشه نیازی نیست شما هی بکشید به رخش

حالاکه قراره دل بقیه رو بشکنی بنظرم تو نظر نزار چون سر خودتم میاد و نفر بعدی خودتی مورد تمسخر یا هرچ ...

دوست داری نظر نشنوی تاپیک نزن یا اگه میخواهی چرند بگی تاپیک قبلی رو بزار تو حذف تاپیک واقعا دلم برا امثال شما میسوزه عوض اینکه الان سرت تو درس و کتاب باشه داری تاپیک جنسی میزنی براتم گزارش زدم این سایت رو به لجن نکش

دوست داری نظر نشنوی تاپیک نزن یا اگه میخواهی چرند بگی تاپیک قبلی رو بزار تو حذف تاپیک واقعا دلم برا ...

فکر زندگیه خودت باش 

توام نظر بی ربط نده منم گزارش میزنم به دلیل فضولی

دلیلی نداره تاپیک قبلیمو پاک کنم 

یسال رل بودیم حالا نامزدیم و چند وقته دیگه هم عقده پس شعر نباف برا خودت درسمم جایه خودشه نگران نباش عزیزم

فکر زندگیه خودت باش توام نظر بی ربط نده منم گزارش میزنم به دلیل فضولیدلیلی نداره تاپیک قبلیمو پاک کن ...

خیلی پررویی میگی یه ساله نامزدم دیگه تاریخ تاپیک قبلت رو نگاه نکردی مال چند ماه پیشه بیچاره من فقط بهت گفتم اجازه نده مثل آشغال باهات رفتار کنن

2810