2777
2789
عنوان

خدایا خیلی غمگینم کمکم کن😭

149 بازدید | 24 پست

خدایا چقد تحمل کنم  از وقتی ب دنیا امدم پدرم رفت سراغ زن دیگه ای با نداری بدبختی مامانم بزرگم کرد حالا بخاطر دل خوشی و شادی مامانم با پسری نامزد کردم ک نه میتونم بگم دوسش ندارم و نمیتونم بگم دوسش دارم اصلا یه جوریم من دلم میخواست درس بخونم دلم میخواست برم دنبال استعدادم دلم میخواست ارایشگر بشم میخواستم مستقل بشم ولی حالا نامزد کردم نامزدم خیلی هم دوستم داره عاشقمه ولی من همش غمگینم نمیدونم چکار کنم 

سلام عزیزم

یه گـ روه دردودل داریم همه خانم هستیم

از بدو ورود وویس میگیریم

اگه خواستی درخواست دوستی بده

لـ.ینک بفرستم برات

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم ممنون

چی بهتر از این که نامزدت دوستت داره با اینکه بابا هم نداشتی یکی گرفتت و الان عاشقانه دوستت داره یکم خوب باش با خودت و اطرافیانت

اَمن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء 🤲
چی بهتر از این که نامزدت دوستت داره با اینکه بابا هم نداشتی یکی گرفتت و الان عاشقانه دوستت داره یکم ...

همینو بگو دختر 

الان هرکی میخواد ازدواج کنه خود خونواده پسر آنقدر کلاس میزارن و...

همینو بگو دختر الان هرکی میخواد ازدواج کنه خود خونواده پسر آنقدر کلاس میزارن و...

والا مردم خوشی زده به دلشون نمیدونن چی بگن فقط سیستم های مغزشون قاطی کرده😐😐🤦‍♀️😒😏

اَمن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء 🤲
دختر بشین فکر کن اگه آدم درستبه اذیتت نمیکنهمهربونه وآقاست که خیلی خوبه.باهاش صحبت کن که بهت کمک کنه ...

تا روستا زندگی کنی و رویا های بالایی داشته باشه اوج دیوانگی

چی بهتر از این که نامزدت دوستت داره با اینکه بابا هم نداشتی یکی گرفتت و الان عاشقانه دوستت داره یکم ...

من تو نداری زندگی کردم اینم ک فقیر بیشتر اذیت میشم ک خواست هامو نمیتونه برآورده کنه