2777
2789
عنوان

من به همتون که ازدواج کردین حسودی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 35 پست
نتونستم کار مناسبی پیدا کنم یه جا کار میکردم سه تومن حقوق میدادن ماهی

خونه موندن باعث فکر و خیال بیشتر میشه و خودت کمتر دیده میشی و کم کم فراموش میشی و کنار گذاشته میشی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

چرا اینطوری فک میکنی 

زندگی تو هر دوران شیرینی خودشو داره 

من ۳۱ سالمه دوتا بچه دارم ولی قشنگ ترین دوران زندگیم مجردیم بود . از زندگی الانم هم کاملا راضی ام ولی یه جاهایی دلم بیخیالیای دوران مجردیمو میخواد ..ولی اگه شرایط ازدواج برات فراهم شد فقط آگاهانه انتخاب کن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه موندن باعث فکر و خیال بیشتر میشه و خودت کمتر دیده میشی و کم کم فراموش میشی و کنار گذاشته میشی

درسته میدونم بیرونم رفتم تلاشم کردم

اما تو این دنیا که همه یا خوشگلن یا عمل کردن با تیپای انچنانی هروقت میرم بیرون دلم بیشتر میگیره

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
درسته میدونم بیرونم رفتم تلاشم کردماما تو این دنیا که همه یا خوشگلن یا عمل کردن با تیپای انچنانی هرو ...

به حرف متاهل های اینجا توجه نکن

مطمئن باش اگه زندگیشون بد بود طلاق میگرفتن

❤💍جان من است او
چرا اینطوری فک میکنی زندگی تو هر دوران شیرینی خودشو داره من ۳۱ سالمه دوتا بچه دارم ولی قشنگ ترین دور ...

هرچیزی به وقتش قشنگه مجردی خوبه به شرط اینکه اینقد استرس نداشته باشی 

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
سپردم ولی خیلی کیسای بدی معرفی کردن یکیشون که برداشت بهم پیام داد لختی؟

معرف رو عوض کنین

واقععا سخته قبول دارم

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

کار پیدا کن درس بخون تو محیط کار که خصوصا آقا باشه حتما مورر ازدواج هست

خوش پوش و مرتب و خنده رو باش مردا عاشق زنای خوش اخلاقن که تحویلشون میگیرن

نه اینکه البته خودتو ول کنی

الان دنیا داره به سمت نچرال بودن میره نیاز نیس عمل کنی

درسته میدونم بیرونم رفتم تلاشم کردماما تو این دنیا که همه یا خوشگلن یا عمل کردن با تیپای انچنانی هرو ...

خیلی از کسایی که ازدواج کردن معمولی بودن هیچ وقت خودت رو مقایسه نکن، از بقیه فاصله نگیر و به فکر کار باش

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
کار پیدا کن درس بخون تو محیط کار که خصوصا آقا باشه حتما مورر ازدواج هستخوش پوش و مرتب و خنده رو باش ...

راستش همه میگن ولی نچرال بودن ملاک نیست 

منظورشون عمل بدون افراطه که ادم زیبا میکنه طبیعی 

وگرنه صورت طبیعی ایراد داره خب که تو دنیای الان خیلی تابلو نشون میده خودش

دلیلش وضعیت نیست بگرد دلیل اصلیشوپیداکن اگه راه داشت تغییرش بده نداشت فدای سرت

فکر میکنم دلیلش ظاهریه 

راستش همه میگن ولی نچرال بودن ملاک نیست منظورشون عمل بدون افراطه که ادم زیبا میکنه طبیعی وگرنه صورت ...

در حدی که به خودت برسی در حد توانت انجام بده وقتی بری سرکار با پول خودت همه کار میتونی بکنی

2810