داداشم دیشب جیش داشت منم جایی بودم ک دستشویی اینا اصلا نبود بردمش پشت ی درخت جیش کرد اما خب مثل ابشار اومده بود جلو و یک دقیقه ای هم طول کشید.اونورترش ی کافه بود همه داشتن نگاه میکردن خیلی شرمنده شدم الان از دیشب میگم حتما با خودشون میگن من چقد بی فرهنگم در حالی ک واقعا نمیدونم جز اون کار باید چیکار میکردم🥲طبیعیه یا نه شما ک بچه دارین پیش نیومده بیرون جیش کنه
لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
روی شلوارش میریخت که من مجبور شدم بغلش کنم اونجوری جیش کنه که همین باعث شد اینقد پیدا باشه
خو همین به صورت بسیار ضایع جیشش رو تخلیه کردی🤣🤣🤣😍😍😍😍😍😍
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
یک عدد کنکوری ۱۴۰۴ هستم😁شمالی ام😍خانم روانشناس آینده 😄ی دهه هشتادی با آینده نامعلوم🙂دلم میخواد مهاجرت کنم🙁هر جا تاپیک در مورد رشته روانشناسی و مهاجرت دیدین منم تگ کنید😉خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم😊اصولا ادم منطقی هستم و با هر کس ب اندازه شعور و شخصیتش رفتار میکنم پس اگه رفتاری دیدی ک ناراحت شدی ریشه اش رو در خودت جست و جو کن☺️😊خوشحال میشم ی صلوات مهمون دلم کنی برای رسیدن ب هدفام منم براتون دعا میکنم😍🧡
جلوی کافه نبود یکم اونور ترش بودمن رفتم پشت ی درخت ولی جیشش پیدا بودچون دستشویی نبود اونم خودشو ب زو ...
خب میدادی مامانت ببرتش یه جای بهتر، مامانا بهتر بلدن
اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نینی یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمیذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷