2777
2789
عنوان

جیش کردن بچه در محیط عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 53 پست
نشخوار فکری نکن تموم شده رفته

شما همچین چیزی میدیدی میگفتین بی فرهنگه؟ 

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

همینه دیگه سخت نگیر 

وقتی با بچه میری بیرون هر لحظه باید انتظار یه جیش داشته باشی

به خدا پیش اومده بود وسط اتوبان جیششون میگرفت 🤣🤣🤣🤣با بدبختی از یه خروجی میرفتم یه گوشی تا یه جایی پیدا کنم جیش کنن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به درخت نخورد اصلا روی کاشی بود🥲من تزین خجالت میکشم ک مثل ابنما ها از پشت درخت پیدا بود همه دیدنش ا ...

گذشته دیگه😅 

تجربه میشه

به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😇
به درخت نخورد اصلا روی کاشی بود🥲من تزین خجالت میکشم ک مثل ابنما ها از پشت درخت پیدا بود همه دیدنش ا ...

امضات😊

یک عدد کنکوری ۱۴۰۴ هستم😁شمالی ام😍خانم روانشناس آینده 😄ی دهه هشتادی با آینده نامعلوم🙂دلم میخواد  مهاجرت کنم🙁هر جا تاپیک در مورد رشته روانشناسی و مهاجرت دیدین منم تگ کنید😉خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم😊اصولا ادم منطقی هستم و با هر کس ب اندازه شعور و شخصیتش رفتار میکنم پس اگه رفتاری دیدی ک ناراحت شدی ریشه اش رو در خودت جست و جو کن☺️😊خوشحال میشم ی صلوات مهمون دلم کنی برای رسیدن ب هدفام منم  براتون دعا میکنم😍🧡

من یه بار حالم بد بود وسط خیابون بودم حالت تهوع داشتم جاییم دسشویی نداشتکنار جدول خیابون بالا اوردم. ...

استفراغ با جیش حس میکنم فرق کنه شما دست خودت نبوده

البته اینم دست خودش نبودخ اما بازم

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

منم جای اونا بودم همین فکرو میکردم😑 میتونستی ببریش یه جایی که هیچکی نباشه نه جلو کافه. چند وقت پیشم یه پسره( سن پسر حدودا ۲۰ بود احتمالا داداشش بود) یه دختر کوچیک حدودا ۳ ساله رو پشت ماشین سرپا گرفته بود صاحب ماشین یهو از راه رسید باهم دعواشون شد. زشته بخدا

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

ربطی به فرهنگ نداره برای بچه اضطراری وخبر نمیده

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌

نه

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

یادش بده با انگشت سر التشو هدایت کنه پایین که انقدر در و دیوارو آبیاری نکنه آبرومندانه میشه😶

روی شلوارش میریخت که من مجبور شدم بغلش کنم اونجوری جیش کنه که همین باعث شد اینقد پیدا باشه

2810