2777
2789
عنوان

جیش کردن بچه در محیط عمومی

592 بازدید | 53 پست

داداشم دیشب جیش داشت منم جایی بودم ک دستشویی اینا اصلا نبود  بردمش پشت ی درخت جیش کرد اما خب مثل ابشار اومده بود جلو و یک دقیقه ای هم طول کشید.اونورترش ی کافه بود همه داشتن نگاه میکردن  خیلی شرمنده شدم الان از دیشب میگم حتما با خودشون میگن من چقد بی فرهنگم در حالی ک واقعا نمیدونم جز اون کار باید چیکار میکردم🥲طبیعیه یا نه شما ک بچه دارین پیش نیومده بیرون جیش کنه

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

چاره نداشتید دیگه زیاد سخت نگیرید

چی بگم والا نمیدونم مامانم چ اصراری داره تز پوشک بگیرش

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نشخوار فکری نکن تموم شده رفته

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

من یه بار حالم بد بود وسط خیابون بودم حالت تهوع داشتم جاییم دسشویی نداشت

کنار جدول خیابون بالا اوردم....

همه نگاهم کردن خیلی خجالت کشیدم محو شدم

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.

یادش بده با انگشت سر التشو هدایت کنه پایین که انقدر در و دیوارو آبیاری نکنه 

آبرومندانه میشه😶

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

عیب نداره آبیاری کرده درختو

به درخت نخورد اصلا روی کاشی بود🥲من تزین خجالت میکشم ک مثل ابنما ها از پشت درخت پیدا بود همه دیدنش ای خدا واقعا هم بی فرهنگیه

من اینجور مواقع همیشه یه بطری همراهمه برای پسر بچه ام 

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌

چندسالشه؟ 

چرا شما باید برادرتون رو ببرید دستشویی مادرتون چه کار میکردن پس

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
2810