2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخور دختر تقریبن هم قدِ منی لاغرترین وزنی که از خودم یادمه ۵۳ کیلو بودعکساشو نگاه میکنم با خودم میگم ...

به خدا میخورم اما چاق نمیشم 😅

خیلی سوخت و سازم بالاست یکم که پیاده روی کنم یه کیلو کم میکنم

من انقد دوست دارم حد اقل ۶۰ کیلو بشم اما نمیشه انگار نی قلیونم

من ک میگم هرکی چاق نمیشه خدا دوسش داره

من دانشجو بود ۸۴ کیلو بودم ی رژیم گرفتم زیر نظر دکتر شدم ۵۸ بعدش باز چاق شدم چند سال قبل رژیم و ورزش و کوفت باز شدم ۵۹ ولی الان دوباره رو ۷۰ گیر کردم 

برا من ک حتی اگ کم بخورم بازم بدنم واکنش نشون میده نظری نداری ؟؟؟

کسایی که کم میخورن چاق میشن یا هله هوله خوری دارن یا از تیروئیده

همچنین کسایی که خیلی میخورن و چاق نمیشن هم ممکنه از تیروئید باشه

یکی از دوستای من همش در حال خوردن بود ولی میگفت من هیچی نمیخورم چاق میشم،آدما به تغذیشون و مقدارش اهمیت نمیدن و بدتر از اون برای فعالیت بدنی اصن وقت نمیزارن

همین دوستم دوبار اسلیو کرد باز چاق شد و یه بار دیگه جراحی کرد کلن از معدش یه خط باریک گذاشتن ولی همش باید تحت کنترل باشه

چاق میکنه ؟ واقا جواب میده ؟ من نزدیک عروسیم هست خیلی لاغرممم 😔😔😔

اینجوری گفته بود

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
طرز مصرفش

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
2810