2777
2789
عنوان

خیانت قدیمی فراموش نشده

77 بازدید | 7 پست

سلام من با اینجا اشنایی ندارم اصلا نمیدونم چجوری باید پیام بزارم

من تقریبا ۵ ساله عقدم و با پسرعموم ازدواج کردم خانوادش خیلی خوبن ولی خب خودش یکی دوبار بهم خیانت کرد دفعه اول ک در حد پیام بود ولی دفعه دوم ۴ ماه با خانومه دوست بود و منجر به رابطه شده بود ، بعدش که فهمیدم میخواستم جدا شم کلی قول داد التماس کرد رفتیم مشاوره گفت فرصت بده منم واسادم

بعد اون جریان خوب بود تا اینکه من اعصابم کلا بهم ریخته بود برای مراسم عروسی این حرفا ، خانوادش یا اینکه وضع مالیشون خوبه هنوز هیچ حرکتی نزدن و همش درس منو بهانه میکنن که باشه تموم شه بعدش برین خونه خودتون

خلاصه من تقریبا از بعد عید خونشون کلا نخابیدم و فقط ماهی یبار میرفتم زود برمیگشتم . تقریبا ۲ ماه پیش دیدم نسبت بهم سرد شده حالا نمیدونم بخاطر این رفتارای من بود یا باز پای کسی باز شده تو زندگیم 

دعوامون سر گرفت منم هرچی به دهنم اومد بهش گفتم اونم بلاکم کرد منم همینطور . الان دوماه خیچ خبری ازشون نیس ن خودش ن خلنوداش 

بابام هفته پیش زنگ زد ب عموم ک بریم صحبت کنیم 

میگف خسته شدم بریدم ، نمیزارم کوشیمو نگا کنه دیگ و این حرفا

منم گفتم منم خسته شدم طلاق میخوام

بنظرتون واقعا از من خسته شده ازمن ؟ هیچ خبرب ازش نیس قبلا اینطور نبود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تف بهشحتی برا بدست اوردنت تلاش نمیکنه. مامان باباش یه سراغ ازت نگرفتن. چجوری میگی خانوادش خوبن؟ اینا ...

چمیدونم من انقد اخلاقم تنده فک میکنم من مشکل دارم

خانواده خودمم پشتم نیستن

۲ بار خیانت کردهتونستی هضمش کنی؟اگر ارتباط جنسی نداشتین برو نامه بکارت بگیر و طلاق بگیر حق و حقوقاتت ...

ن والا هیچ حسی بهش ندارم هرچیم میگم به خانوادم متوجه نمیشن . میگن طلاق بگیری بدبخت میشی همه الان اینطورین و این حرفا

خودش هیچ کاری درحقم نکرده ها ، بهش میگم وقتی رابطه داریم من یاد اون میافتیم ..انگار ن انگار ک بخاد کاری کنه

هیچوقت بهم محبت نکرده همش از روی عادت جلب توجه ک اینا بوده 

هربار بهش گفتم گفت تو مشکل داری من دوست دارم و اینا 

بخدا موندم ک من مشکل دارم یا ن 

شبت تا صبح گریه میکنم یبار نشده مامانم بگه چه مرگته 😭