2777
2789
عنوان

دلم برای دروان کنکورم تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 57 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متولد چه سالی هستی؟ اگه واقعا کنکور رو دوس داری چرا دوبار نمیدی؟ من دوسال کنکور دادم خون به دل خانوا ...

سنم کمه 

ولی دیگه نمیشه واقعا . از شرایطم خبر نداری . الان واقعا غیر ممکنه

داروسازی که خوبهههه چراا؟؟؟

عزیزم از من بشنو که این رشته‌ ها از دور قشنگن 

حتی بعضا از دور هم قشنگ نیستن پاره میشی و تهش هیچی نیس

مگه اینکه واقعا علاقه داشته باشی

دندون باز وضعش از ما بهتره

دانشجوی داروسازی:)👩‍🔬💊
عزیزم از من بشنو که این رشته‌ ها از دور قشنگن حتی بعضا از دور هم قشنگ نیستن پاره میشی و تهش هیچی نیس ...

میدونم چی میگی(: ولی باز بهتر از هیچیه به این فکر کن که خودتو به همه ثابت کردی جایگاه اجتماعیت بالاست و...🥲

میدونم چی میگی(: ولی باز بهتر از هیچیه به این فکر کن که خودتو به همه ثابت کردی جایگاه اجتماعیت بالاس ...

واقعا فک می کنی جایگاه اجتماعیه دارو بالاس؟

من اصلا فک نمی کنم راستش مارو دارو فروش می دونن

ولی من شمارو یه خانم دکتر زیبا میدونم نه دارو فروش🥺

عزیزم

بشین بخون که یه شهر و رشته خوب بیوفتی

وقتی واردش نشدی جوگیری وقتی وارد شی می فهمی چه غلطی کردی حداقل اگه نزدیک خانوادت باشی کمتر سخت مس گذره

عزیزمبشین بخون که یه شهر و رشته خوب بیوفتیوقتی واردش نشدی جوگیری وقتی وارد شی می فهمی چه غلطی کردی ح ...

نه بابا اتفاقا پیش خانواده ام ی مصیبت دیگس دوستام رو می بینم دیگه