2777
2789
عنوان

کنکور انسانی

69 بازدید | 13 پست

سلام من پایه یازدهم انسانی هستم

و از الان قصد دارم کم کم منابع کنکورم رو بخرم

تصمیم گرفتم از انتشارات مهروماه همه کتابای مورد نیاز رو بخرم

خاستم بیینم کسی تجربه استفاده از این منبع رو داشته که نتیجه دیده باشه

یا اینکه منابع دیگه ای سراغ دارین؟ منبعی که خودتون باهاش تو کنکور درصد بالا زدین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تجربیم و از همون دهم خریدمبعدشم آدم که نباید فقط از یک منبع بخره مثلا گاج داریم ، خیلی سبز، نشر الگو ...

اخه من تعریف مهروماه زیاد شنیدم گفتم از همون اول یه منبع خوب بگیرم/ چون زمان کمه هم نهایی هست هم کنکور نمیتونم چند منبع بخونم

اخه من تعریف مهروماه زیاد شنیدم گفتم از همون اول یه منبع خوب بگیرم/ چون زمان کمه هم نهایی هست هم کنک ...

نه منظورم چند منبع نبود

فک کردم میگی برا همه درسام می‌خوام مهرو ماه بگیرم

گفتم که برا همش مهرماه نگیر شاید مثلا ریاضی یه نشریات دیگه قویتر باشه یا هر درس دیگه ای

نه منظورم چند منبع نبودفک کردم میگی برا همه درسام می‌خوام مهرو ماه بگیرمگفتم که برا همش مهرماه نگیر ...

درواقع قصد داشتم برای همه درسام همین مهروماه رو بگیرم چون هر کلیپی که میبینم برای دروس مختلف همین مهروماه میگن قویتره/ بعدش گفتم شاید کار اشتباهی باشه اول بپرسم از چند نفر که بعدش پشیمون نشم....

درواقع قصد داشتم برای همه درسام همین مهروماه رو بگیرم چون هر کلیپی که میبینم برای دروس مختلف همین مه ...

آره تحقیق کن

میتونی تحلیای آقای مردوخی از موسسه سیب ترش و ببینی 

عالیه همه ی کتابارو تحلیل می‌کنه 

آره تحقیق کنمیتونی تحلیای آقای مردوخی از موسسه سیب ترش و ببینی عالیه همه ی کتابارو تحلیل می‌کنه

اره دیدم

متاسفانه یا خوشبختانه از بین منابع مختلف فقط مهروماه امتیاز کامل میگرفت😂😂😂واقعااااا انتخاب سخته

میدونستین دانش آموزان انسانی هم میتونن پزشکی و دندانپزشکی بخونن . دانشگاه های ترکیه این شرایط رو برای دانش آموزای انسانی، فنی، حسابداری و...فراهم کردن تو سایت https://iraninovin.com/ میتونین اطلاعات کامل رو تو این سایت مشاهده کنید.