2777
2789

باردارم و یه خواهر شوهر دارم از زمان عقد تا الان همش تنش داشته برام

بارداری خیلی سختی داشتم و سه ماه بیمارستان بستری بودم

نه هیچ کدومشون اومدن 

ملا یه بار بهم زنگ زدن

ولی هر روز با شوهرم تلفنی حرف میزنن و علنا میگن اینکارایی که شوهرم برا من میکنه شوهرای اونا نمیکنن و رسما شوهرمو انگار میخواد به جون من بندازن واقعا نمیدونم باهاش چیکار کنم….😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهم رفتار همسر شماست که تحت تاثیر اونا قرار بگیره یا نگیره

زیاد حساس نشو اما اگه دیدی رفتارش داره تغییر می کنه بدون اینکه اشاره کنی به تلفن ها و حرفهای اونا ازش بپرس چیزی شده؟ من کاری کردم که ناراحت شدی؟ و ببین حرفش چیه

برای منم پیش اومده بود اما موقت بود 

اگه خودش آدم خوش قلب و خوش ذاتی باشه ممکنه مدت کوتاهی رفتارش عوض بشه اما دوباره با محبت و مهربانی شما میشه همون آدم سابق

2805
مهم رفتار همسر شماست که تحت تاثیر اونا قرار بگیره یا نگیرهزیاد حساس نشو اما اگه دیدی رفتارش داره تغی ...

قطعا تاثیر میگیره

خواهرشوهرم بچه نداره و همسرش از ازدواج اول بچه داره و میگه دیگه نمیخوام

اینم هر روز که با شوهر من تلفنی حرف میزنه هی میگه که شوهرش همکاری نمیکنه

هزینه نمیکنه و…

درصورتی که زندگی اونا به ما ربطی نداره

واقعا خسته شدم

من دو هفته تمام icu بودم اینا یه زنگ به پدر و مادر من که همیشه احترام گذاشتن نزدن

امروز دیگه واقعا فقط گریه کردم خسته شدم واقعا هیچ کاری بهشون ندارم ولی فقط اذیت میکنن😭

مهم رفتار همسر شماست که تحت تاثیر اونا قرار بگیره یا نگیرهزیاد حساس نشو اما اگه دیدی رفتارش داره تغی ...

قطعا تاثیر میگیره

خواهرشوهرم بچه نداره و همسرش از ازدواج اول بچه داره و میگه دیگه نمیخوام

اینم هر روز که با شوهر من تلفنی حرف میزنه هی میگه که شوهرش همکاری نمیکنه

هزینه نمیکنه و…

درصورتی که زندگی اونا به ما ربطی نداره

واقعا خسته شدم

من دو هفته تمام icu بودم اینا یه زنگ به پدر و مادر من که همیشه احترام گذاشتن نزدن

امروز دیگه واقعا فقط گریه کردم خسته شدم واقعا هیچ کاری بهشون ندارم ولی فقط اذیت میکنن😭

انقد امروز گریه کردم خب برا بچه ضرر داره اینا که میدونن من حامله م

بعضیا انقد ذاتشون خرابه که به این چیزا فک نمیکنن. به فکر خودت باش اصلا بهشون فکر نکن. برن به درک. خدا جوابشونو میده. به فکر نی نی کوچولوت باش. عشق کن باهاش. حیف چشمات حیف اشکات

قطعا تاثیر میگیرهخواهرشوهرم بچه نداره و همسرش از ازدواج اول بچه داره و میگه دیگه نمیخواماینم هر روز ...

سعی کن از این آدمها انتظار کاری نداشته باشی 

این آدمها لازم نیست به آدم خیر برسونند همین که شر نرسونن کافیه و خدا رو شکر کن