2777
2789
عنوان

بنظرتون پولمون رو بدیم موتور بخریم

185 بازدید | 13 پست

بچه ها چهارساله ازدواج کردیم همسرمم کارمنده هرکار میکنیم زورمون نمیرسه ماشین بخریم وامم که پیدا نمیشه حالا یکم پول داریم بنظرتون بدیم یک موتور بخریم برای استفاده شهری؟ اصفهان میشینیم خیلی ضروری که حتما وسیله زیر پا باشه..‌‌‌‌‌‌‌‌‌بنظرم بی کلاسه ولی مجبوریم چون پول ماشین نداریم...شما استفاده کردین از موتور تو شهر؟؟ خوبه بنظرتون سخت نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو رو خدا موتور نخربدترین وسیله ستما سال ها ماشین نداشتیم ولی موتورم نخریدیم(که فکر نکنی نفسم از جای ...

خودمم از همین میترسم همسرم میگه برای تو شهر خوبه خودشم بشدت محتاطه...آرزوی ماشین داریم ولی مگه با حقوق کارمندب میشع

آره بخرین ، بعد همون موتورم نمیتونین بخرین ، حسرت میخورین. پس الان که میتونین ، بخرینش

خوشیامون چینی بود غمامون اصل ژاپن!                            نی نی سایت سایتِ عجایب🤦🏻‍♀️                                      
خودمم از همین میترسم همسرم میگه برای تو شهر خوبه خودشم بشدت محتاطه...آرزوی ماشین داریم ولی مگه با حق ...

اصلا موتور بریا تردد توی شهره اونم اصفهان و شلوغیاش

ما هر وقت توی مرکز شهر کار داشته باشیم حتمااا با موتور میریم اصلا نمیصرفه ماشین ببری 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

الان موتور ب کار نمیاد ما ماشینمون ب خاطر خونه فروختیم ۵ماه بدون ماشینیم ولی برای موتور خریدن هم هوا سرد سده برف میاد قابل استفاده نیس مگه اینک هوا خوب شد بخزین

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

دیگه این دوره زمونه با این گرونیا فکر کلاس نباش ،اگر آدم محتاطی هست موتور بگیر ،من سه سال با فاصله البته هی برای موارد مختلف ماشین فروختیم موتور سوار شدم خیلی سخته برای زمستون اما اگر اینم نبود شرایط برامون خیلی سخت تر میشد ،الانم که ماشین داریم و موتور بازم شوهرم برای راحتی خودش موتور میبره،ولیییییی شرط بزار که حتما کلاه استفاده کنه 

الان موتور ب کار نمیاد ما ماشینمون ب خاطر خونه فروختیم ۵ماه بدون ماشینیم ولی برای موتور خریدن هم هوا ...

تا هوا خوب شه ، اونم گرون میشه

خوشیامون چینی بود غمامون اصل ژاپن!                            نی نی سایت سایتِ عجایب🤦🏻‍♀️